Gezondheid Natuurgeneeskunde

Praktijk voor Fotonen Fysiology
Haarlem

De Basis van mijn praktijk is de fotonen fysiology, waarin het systemisch functioneren van het lichaam centraal staat.  Met behulp van het Chiren instrument, NLS (non lineaire total body scan) en mijn eigen inlevingsvermogen en intuïtie werk ik samen met U aan verbetering van uw fysieke en mentale gezondheid, vanuit de 5 natuurgerichte basisprincipes.

Ik werk vanuit de inzichten van de Biontologie, een complete manier van kijken naar mens-zijn waarin oude kennis en nieuwe inzichten elkaar ontmoeten. Middels het Chiren instrument breng ik harmonie in de basis van afweersysteem door middel van biofotonen-coherentie, waardoor alles weer werkt zoals het moet en zo herstelt uw zelfregenezend vermogen. 

Ook ben ik gediplomeerd orthomoleculair voedingsadviseur zodat ik samen met U een verbeterd eetpatroon kan samenstellen en daar waar nodig advies geef over belangrijke supplementen. Mede geïnspireerd door De Hormoonfactor van Ralph Moorman. Tevens pas ik reflexzone-therapie toe tijdens mijn behandeling.

In mijn praktijk geniet ik dagelijks van alle successen die ik samen met mijn cliënten behaal. Iedereen is welkom, jong of oud, langdurig ziek of gewoon niet lekker. Samen onderzoeken we alle gebieden die van invloed zijn op uw functioneren en proberen daar waar nodig harmonie en balans terug te brengen.

U bent van harte welkom in mijn praktijk in Haarlem.

Biografie / Over Judith Nicolaas-joel

Mijn interesse in biofotonen werd gewekt door de schijnbaar wonderbaarlijke genezing van mijn cadeaudochter. Ik ben de opleiding gaan doen en heb mogen samenwerken met de oprichter Johan Boswinkel.

In 2006 ben ik mijn eigen praktijk gestart en in de loop van de jaren heb ik vele opleidingen gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik combineer mijn werk met het moederschap over twee kinderen en mijn cadeaudochter. Mijn hart ligt bij het genezen en helpen van mensen. Met behulp van de Chiren tracht ik al mijn clienten een betere kwaliteit van leven te geven. Zowel fysiek als geestelijk komt er veel los bij mensen en ik vind het een uitdaging om iedereen gezonder en gelukkiger te kunnen laten gaan. 

Divalis
Judith Nicolaas-joel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: