Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Familie en astrologische opstellingen
Zandvoort

Familie opstelling,  Astrologische opstelling en het Oerbeelden Proces.

In de opstellingen gaan we op zoek naar het Oerbeeld. Een oerbeeld is de bron van een overlevingsstragegie. Als kind maken we allemaal onveilige situaties mee. En om met deze onveiligheid om te gaan, ontwikkel je als kind een overlevingsstagegie. Het deel dat we het innerlijk kind noemen, blijft zich veilig voelen bij dit gedrag. Maar hoe ouder we worden, merken we dat dit gedrag niet meer klopt. En kan gaan voelen als een blokkade.Dit gaat allemaal onbewust.

Daarom is het zo belangrijk om terug te gaan naar dit Oerbeeld, naar het begin waar het patroon is ontstaan, maar nu als volwassen persoon. Met de mind denken we te weten hoe het zit. Maar met de mind kunnen we de gevoelslaag die daar onder zit , niet bereiken.Daarom zeggen we vaak :ik snap hoe het zit, maar ik kan het gevoelsmatig niet loslaten. Door er van een afstand naar te kijken,kun je zien wat er werkelijk aan de hand is.

Dit kan soms pijnlijk zijn, maar de waarheid is ook zuiverend. Als vanzelf komt er een acceptatie vanuit de ziel. Er ontstaat een verschuiving, waarbij oude pijn makkelijker losgelaten kan worden. Als de ziel geheeld word , sta je op eigen benen, vol vertrouwen in je zelf.

Voor wie ? Voor mensen die echt de diepte in willen, om zichzelf te ontmoeten. Je bent welkom !

Fjori
Femke Jorritsma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.