Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Natuurcoaching; Coaching, met de natuur als spiegel van de ziel
Haarlem

Als intuïtief coach begeleid ik jou bij het leren loslaten wat niet meer bij jou past en te vertrouwen op jezelf. Ik help je je aandacht naar binnen te richten, waardoor je bij je gevoel komt en de keuzen kunt maken die bij jouw eigen pad horen.

Ik begeleid je bij vragen over bijvoorbeeld zingeving, groot verdriet, werk, persoonlijke drijfveren en ontwikkeling of communicatie. Je leert gaandeweg het traject leiding te nemen over je leven en de keuzes te maken die bij jou passen. 

  • Natuurcoaching is een zeer krachtige vorm van coaching en gaat verder dan coachen tijdens een wandeling. Bij natuurcoachen zet ik de natuur actief in voor jouw coachvraag. Alles wat jij op je pad in de natuur tegenkomt, speelt een centrale rol.

We starten met wandelen en bespreken jouw vraag. Vervolgens stemmen we af op de omgeving. We werken met de beelden die jou opvallen en de materialen die je in de natuur vindt. Deze symbolen zijn jouw spiegel tijdens het coachproces. Samen staan we stil bij de vraag wat deze symbolen jou vertellen in relatie tot jouw coachvraag. 

Je vraag kan gaan over zowel je privéleven of werksituatie.  De natuur spiegelt jouw proces bij vragen die je bezighouden, je worstelingen, dingen die je anders wilt of zaken waar je niet uitkomt.

Een enkelvoudige vraag kan in een losse sessie beantwoord worden. Een enkelvoudige vraag gaat over een enkele situatie of gebeurtenis, bijvoorbeeld ‘hoe had ik in de betreffende situatie adequater kunnen reageren?’

Biografie / Over Diana Bakboord

Wat heeft mij geïnspireerd tot Intuïtief coach?
De confrontatie met een toenemend aantal mensen met stress en burn-out klachten, heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze voor het coachingsvak. Ik zag hoe mensen om mij heen worstelden met zaken als: alle ballen privé en op het werk in de lucht houden, contact met zichzelf en anderen maken, antwoorden vinden op levens- en zingevingsvragen en hun persoonlijke ontwikkeling vormgeven. Ook kwamen er steeds vaker mensen op mijn pad die daarbij mijn hulp zochten. Mijn intuïtie was helder: ik wilde me meer richten op het begeleiden van mensen met deze vraagstukken. En ik besloot deze innerlijke stem te volgen… 

Mijn missie
Als intuïtief coach wil ik een bijdrage leveren aan het vinden wat iemand werkelijk zin en voldoening geeft in het leven. Hierdoor kun je de regie over je leven (her)pakken, zijn wie je werkelijk bent en doen wat echt bij je past.  

Opleiding en ervaring
Na de studies Biologie en Voorlichtingskunde heb ik ruim 15 jaar gewerkt als communicatie-adviseur bij verschillende overheids- en non-profit organisaties. Tijdens mijn werk als projectleider en beleidsmedewerker heb ik mijn innerlijke stem gevolgd en de reis gemaakt richting Holistische gezondheidstherapeut en Ïntuitief coach.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in Voice Dialoque, Natuurcoaching en coachen op werkgeluk voor individuen en teams. Dit doe ik al jaren met veel plezier!

Bakboord Coaching
Diana Bakboord

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: