Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Familie- en systeemopstellingen, (Buiten)Coaching, Energiewerk en Reading
Haarlem

Je kunt bij mij kiezen uit het volgende aanbod:

  • Je inner Power terugvinden: We maken het Onzichtbare deel van jouw energieveld Zichtbaar. Waardoor jij connectie maakt met jouw bron van Levensenergie; jouw Inner Power. Zodat je kunt transformeren om volop te leven vanuit zelfliefde.
  • Intuïtieve Familie Opstelling: In een kleine groep gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke situatie te verhelderen. We zetten alles uiteen in het veld, waardoor patronen en relaties zich ontvouwen. 
  • Systemisch werk: Veel van ons zijn bezig met bewustwording, het innerlijke licht en de impact daarvan op ons leven. Wellicht jij ook wel en kun je daar wel ondersteuning bij gebruiken. 
  • (Buiten)Coaching: Daglicht en frisse buitenlucht maken je gezonder en energieker. Dit in samenwerking met een coaching is verrijkend en helpend. Het brengt wonderen teweeg in het resetten van de issues waarmee je worstelt.
  • 1-op-1 Reading: Ga samen met mij in een individuele sessie weer terug naar wie je werkelijk bent. Ik zie mezelf als een tolk (vertaler) en geef woorden aan het onzichtbare deel van jou. Want alles jij meemaakt heeft tenslotte invloed op hoe jij je voelt en wat je uitstraalt.
  • Reading Coaching Traject: Door regelmatig contact leer je van binnen naar buiten te leven. Afleren van oude patronen, gewoontes en het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt ongeveer drie maanden. Het is fijn dat iemand ije daarin ondersteunt en begeleidt. En net dàt inzicht geeft zodat jij weer verder kunt.

Alles is in een live en online variant mogelijk.

Biografie / Over Arjane Arjaan

Ik ben Arjane Arjaan, de Onzichtbare Zichtbaar Maker. 

Eind jaren 50 geboren op het destijds paradijselijk Curaçao. Ik heb altijd geweten dat ik 'het zicht' heb. Pas tijdens mijn eigen zwangerschap groeide het onbeschrijfelijke gevoel van lichtheid. Dit gevoel kan ik nu voluit leven en ik zie hoe anderen zelf hun licht aan kunnen zetten.

Ik noem mezelf Lichtbrenger en zie mezelf als tolk, vertaler & woordgever van jouw energieveld. Dit vermogen zet ik in bij de Reading, (buiten)Coaching, Intuïtieve familie Opstellingen/Systemisch werk en als SeniorCoach en Opsteller bij 365 dagen succesvol. 

En bovenal ben ik levensgenieter, dol op zon, zee & strand en op blote voeten lopen. 

Het Onzichtbare Zichtbaar
Arjane Arjaan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: