Persoonlijke groei Storytelling & Schrijven

Biografisch schrijven en teksten op maat
Haarlem

Mooie verhalen verdienen het om verteld te worden. Een huwelijk, uitvaart of jubileum; het zijn momenten die vragen om een verhaal. Ik schrijf jouw verhaal graag voor je, of help je om je eigen biografische verhalen te schrijven in de schrijfcursus. De juiste woorden vinden voor een tekst horende bij een bijzondere gelegenheid is niet altijd even makkelijk. Ik ga graag met je in gesprek om jouw verhaal goed boven tafel te krijgen en er vervolgens woorden aan te geven, zodat jij met een rake tekst voor de dag komt.

Desgewenst kan ik in het voordragen ervan ook een rol spelen, bijvoorbeeld in het geval van een huwelijk.

Biografische verhalen schrijven
Een programma van 6 bijeenkomsten voor iedereen die verhalen wil (leren) schrijven en open staat voor zelfonderzoek.
Ervaring met schrijven is niet nodig.
In dit programma ga je door middel van concrete schrijfopdrachten aan de slag met biografische thema’s. Denk bijvoorbeeld aan geboorte en dood, ontmoetingen met mensen, het lot dat je treft of de gevolgen van grote keuzes die je hebt gemaakt in je leven.
Je onderzoekt al schrijvend hoe jij je in het leven tot deze thema’s verhoudt. De verhalen die ontstaan openen nieuwe vensters waardoor je met een frisse blik naar gebeurtenissen en patronen uit je eigen leven kunt kijken.
Daarnaast leer je een verhaal te schrijven met een kop en een staart, een spanningsboog en een boodschap, en verkennen we verschillende dichtstijlen.

Je zult ervaren hoe wonderlijk en betekenisvol taal kan zijn. Er is ruimte om je verhaal te delen in de groep en te reflecteren op jouw verhaal en dat van de anderen. Voor meer informatie en inschrijven zie de website

Biografie / Over Judith van der Wildt

Nieuwsgierigheid.
Daar begint het voor mij mee. Oprecht nieuwsgierig zijn naar mezelf en naar de ander. Dat drijft me al jaren om me te verdiepen in de mens, in relaties en in leiderschap. Vanuit die drijfveer volgde ik -naast de (management-)functies die ik bekleedde in de culturele sector- opleidingen in Systeemdynamiek, Leiderschapscoaching, Voice Dialogue en Biografisch coachen. Altijd op zoek naar het verhaal achter de mens.

Aanwezigheid.
Mijn aanwezigheid is subtiel en doortastend. Ik werk met dat wat zich aandient en creëer een sfeer en setting die een veilige bedding vormen voor een ieder om zijn eigen ontdekkingen te doen. Ik ga niet voor de quick-wins, maar begeleid mijn cliënten duurzaam.

Ontwikkeling.
Als coach begeleid ik jou in je ontwikkeling en blijf ik ook mezelf voortdurend ontwikkelen. Dat doe ik door te leren en te groeien van (werk-)ervaring, door zelf in coaching te zijn en door voortdurende verdieping en (bij-)scholing in mijn vak middels conferenties, webinars, opleidingsdagen.

Brede basis.
Ik werk met dat wat zich aandient in het moment, en kan dankzij de brede basis die ik heb mijn werkwijze daarop aanpassen. Dat kan gaan van een gesprek tot een meditatie, van een wandeling tot een schrijfopdracht, van een Voice Dialogue sessie tot een opstelling enzovoort. Net wat er nodig is, net wat er passend is.

Taal
Taal is in mijn werk een belangrijke factor. De nuances in woordkeuze zijn essentieel als coach, en de juiste woorden vinden kan voor de coachee enorm bevrijdend zijn. 

Judith van der Wildt
Judith van der Wildt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: