Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coaching voor particulieren en professionals
Haarlem

Binnenwereld, buitenwereld, biografie
Om jouw weg naar zelfkennis diepgaand en compleet te faciliteren benader ik jou en jouw vraagstuk vanuit drie invalshoeken; binnenwereld, buitenwereld en biografie.

Binnenwereld
Wat houdt jou bezig, welke dialogen vinden plaats in jouw hoofd, welke stemmen zijn prominent aanwezig en welke juist niet of nauwelijks? Een innerlijke criticus? Een innerlijk kind of slachtoffer? Tijdens de sessies gaan we in gesprek met die verschillende stemmen in jou om ze ruimte te geven om gehoord te worden, en om jou te leren er met afstand naar te kijken in plaats van je ermee te identificeren.

Buitenwereld
We zijn allemaal onderdeel van allerlei systemen; je familie, vriendenkring, collega’s, voetbalteam etc. In die verschillende systemen heb je verschillende rollen. In het ene systeem ben je aanvoerder (voetbalteam) en in het andere systeem durf je weinig initiatief te nemen (collega’s). 
Door jou en jouw vraagstuk systemisch te benaderen ontdekken we onder meer welke systemen voor jou werken en waarom, en in welke rollen je soms onbedoeld terecht komt en hoe dat komt.

Biografie
Jouw biografie, jouw levensloop, is de lijn waartegen we bovenstaande afzetten. Op welk punt in jouw biografie werkt het familiesysteem voor je, en wanneer zijn bepaalde patronen uit dat systeem niet meer dienend? Wanneer in jouw biografie is jouw innerlijk kind weggedrukt, of heeft jouw innerlijke criticus zoveel ruimte gekregen? Jouw levensloop en dat wat jou in je leven is overkomen is onlosmakelijk verbonden met jouw binnenwereld en buitenwereld.

Biografie / Over Judith van der Wildt

Nieuwsgierigheid.
Daar begint het voor mij mee. Oprecht nieuwsgierig zijn naar mezelf en naar de ander. Dat drijft me al jaren om me te verdiepen in de mens, in relaties en in leiderschap. Vanuit die drijfveer volgde ik -naast de (management-)functies die ik bekleedde in de culturele sector- opleidingen in Systeemdynamiek, Leiderschapscoaching, Voice Dialogue en Biografisch coachen. Altijd op zoek naar het verhaal achter de mens.

Aanwezigheid.
Mijn aanwezigheid is subtiel en doortastend. Ik werk met dat wat zich aandient en creëer een sfeer en setting die een veilige bedding vormen voor een ieder om zijn eigen ontdekkingen te doen. Ik ga niet voor de quick-wins, maar begeleid mijn cliënten duurzaam.

Ontwikkeling.
Als coach begeleid ik jou in je ontwikkeling en blijf ik ook mezelf voortdurend ontwikkelen. Dat doe ik door te leren en te groeien van (werk-)ervaring, door zelf in coaching te zijn en door voortdurende verdieping en (bij-)scholing in mijn vak middels conferenties, webinars, opleidingsdagen.

Brede basis.
Ik werk met dat wat zich aandient in het moment, en kan dankzij de brede basis die ik heb mijn werkwijze daarop aanpassen. Dat kan gaan van een gesprek tot een meditatie, van een wandeling tot een schrijfopdracht, van een Voice Dialogue sessie tot een opstelling enzovoort. Net wat er nodig is, net wat er passend is.

Taal
Taal is in mijn werk een belangrijke factor. De nuances in woordkeuze zijn essentieel als coach, en de juiste woorden vinden kan voor de coachee enorm bevrijdend zijn. 

Judith van der Wildt
Judith van der Wildt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: