Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Het CijferParadijs verbindt cijfers met geld met mensen
Velserbroek

Het CijferParadijs verbindt cijfers met geld. Samen met de ondernemer werken wij aan de financiële gezondheid van de onderneming. 

De geautomatiseerde boekhouding is het fundament om de onderneming financieel gezond te maken en te houden. Want als het fundament van de boekhouding stáat, dan volgen alle fiscale aangiftes (bijna) vanzelf. Vanaf die stevige ondergrond kunnen we samen gaan bouwen. 

  • Het CijferParadijs leert de ondernemer zijn/haar liquiditeit te managen met een systeem dat is gebaseerd op het boek Profit First. Met 1 blik op de bankrekeningen weet de ondernemer hoe het bedrijf er financieel voor staat. Grip op Geld zorgt voor een vast salaris, voldoende geld om alle noodzakelijke bedrijfskosten te betalen (incl. een buffer van tenminste 3 maanden) en voor een spaarpot voor de belastingdienst. 

Grip op Geld is het hebben van een plán! 
Grip op Geld is voor ondernemers die trots zijn op hun bedrijf, maar de punten op de (financiële) i willen zetten. Grip op Geld is noodzakelijk voor ondernemers die problemen ervaren met hun liquiditeit (cashflow): als er geld te weinig binnen komt of te veel uit gaat.

Wij werken graag samen met ondernemers die met mensen werken: bijv. therapeuten, coaches, zorgverleners, schoonheidssalons, kappers……en duurzame ondernemers die het hun missie hebben gemaakt de wereld een beetje mooier en gezonder te maken.

Biografie / Over Mariëtte Muller en Tanja Huisman

Het CijferParadijs is in 2009 gestart als traditioneel administratiekantoor met de focus op boekhoudingen en fiscaleaangiftes.

  • Vanaf 2017 investeren wij in een online samenwerking met ondernemers zodat de boekhouding efficient en gestroomlijnd bijgewerkt wordt. Met uptodate cijfers kan de verbinding naar grip op geld gemaakt worden.
  • In 2018 zijn wij gecertificeerd als Profit First Professioneel en is de focus meer en meer gaan liggen op winstadvies en cashflowmanagement.

Het CIjferParadijs wordt gerund door Tanja Huisman en Mariette Muller ondersteund door een team van professionele boekhouders.

Het CijferParadijs
Mariëtte Muller en Tanja Huisman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: