Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness training in groepsverband en individueel
Haarlem

Deze groepstraining Mindfulness is geschikt voor iedere volwassene, jong of oud, snel of langzaam. Iedereen kan ervan profiteren. De groepstraining duurt 9 weken, inclusief een stilte bijeenkomst.

Tijdens de 9 weken is de groep compleet, er zal niemand bij aansluiten zodat je samen (maar toch ook individueel) een proces kan aangaan. Mocht er behoefte zijn aan individueel contact met de trainer tijdens de bijeenkomsten dan is hier zeker ruimte voor en tijd voor. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor iedere deelnemer. Daarom hou ik de trainingsgroep klein!

  • In deze training is er aandacht voor het ontwikkelen van een mildere houding naar jezelf en naar anderen. Binnen de training komt het deel van acceptatie aan bod; de bereidheid om de dingen te zien en ervaren zoals ze zijn. Niet wegduwen, of er tegen vechten.

Jouw investering voor een  Mindfulness training is €420. Ik ben trainer categorie 1, wat maakt dat veel zorgverzekeraars een deel van de training vergoeden mits jij  aanvullend verzekerd bent. Het bedrag is inclusief een telefonisch voorgesprek, audio bestanden om thuis te oefenen en het werkboek.

Ben je geïnteresseerd? Ben je benieuwd wanneer er een nieuwe Mindfulness training start in Haarlem? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Biografie / Over Parbha Vermeer

Als mens en ook als trainer sta ik voor openheid, gelijkheid en het laten zien van je eigen kwetsbaarheid.

Ik ben een professional met een groot empathisch vermogen, wat maakt dat ik jou zie als mens. Ik geloof in persoonlijke groei, en vind het een voorrecht om een ander daar bij te ondersteunen.

Het geven van de Mindfulness trainingen is daar een aspect van. Ik ben een trainer die de leerstof op een nuchtere en begrijpbare manier overbrengt, zodat de training toegankelijk is voor alle verschillende individueen. Vanuit daar creer ik een vertrouwde plek waar de deelnemers hun innerlijke krachten en kwetsbaarheden kunnen onderzoeken, onder professionele begeleiding.

Werken met mensen is voor mij niet nieuw. Naast mijn werk als Mindfulness trainer ben ik Maatschappelijk werker in Amsterdam.

De kracht van groei
Parbha Vermeer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: