Gezondheid Homeopathie

Praktijk voor Klassieke Homeopathie in Haarlem en Heemstede
Haarlem

Bij de praktijk voor klassieke homeopathie - Jolande Velgersdijk in Haarlem kunnen kinderenen en volwassenen terecht voor acute en chronische klachten. In Haarlem en in Heemstede werk ik vooral met leuke en lieve kinderen die wel eens boze, koppige, twijfelende en overgevoelige buien hebben. Daarnaast behandel ik ook veel volwassenen, die net even wat extra nodig hebben voor een optimale balans.

Met mijn jarenlange ervaring als consultant en project manager in het bedrijfsleven, pak ik ook een homeopathisch traject graag analytisch en resultaatgericht aan. In het eerste gesprek onderzoeken we samen uw klacht(en) en hulpvraag en bepalen we waar we aan gaan werken.

Soms is er wat extra nodig om een optimale balans te vinden.
Wanneer 'ingrijpen' in het systeem nodig is, werk ik graag met een kleine prikkel, homeopathie, of een uitnodiging aan het hormonale systeem, hormoonbalans, waarbij er geen bijwerkingen zijn en het lichaam zelf weer een balans creëert. Dat kan heel snel gaan en dat kan wat langer duren, afhankelijk van de aandoening(en), de symptomen en de reactiekracht van het lichaam en de geest.

De vervolgconsulten zijn bedoeld als voortgangscontrole: wat zijn de ontwikkelingen? Bent u nog op de goede weg? Kunnen of moeten we bijsturen? Wat is de volgende stap? Zo heb ik inmiddels al veel goede en bijzondere resultaten gezien.

Biografie / Over Jolande Velgersdijk

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de manier waarop het lichaam en de geest op verstoringen reageren.
Een wond die geneest; je ontzettend ziek voelen en twee dagen later je niet meer kunnen voorstellen hoe dat voelde; intens verdrietig zijn en korte tijd later weer vol enthousiasme en energie iets gaan doen; de verschillende manieren waarop iemand verdrietig of boos of blij kan zijn. Steeds weer vindt het individu een balans.

De interesse in 'de mens' in al zijn hoedanigheden, maakte dat ik in 2007 besloot om mijn werk te combineren met een opleiding tot complementair therapeut.
De benadering van ziek zijn en gezondheid binnen de homeopathie en de diepe werking van de homeopathische middelen, maakten dat ik dit als hoofdrichting heb gekozen. Inmiddels werk ik vijf jaar in mijn eigen praktijk, waar ik heel veel verschillende mensen zie, met uiteenlopende hulpvragen. 

Opleidingen
Naast nascholingen voor homeopathie, o.a. Homeopathische Detox, Homeopathie bij Kanker en verdieping van verschillende middelen en thema’s, volg ik opleidingen op het gebied van medische kennis, orthomoleculaire ondersteuning, bioresonantie en leefstijladviezen. Zo volgde ik o.a. de opleidingen Hormoon Factor Trainer en Orthomoleculair kindercoach  en op dit moment studeer ik Klinische Psycho Neuro Immunologie.

Naast mijn werk, dat mij veel voldoening geeft, ren ik graag een rondje buiten.
De omgeving hier biedt veel mogelijkheden om in de polder, langs het water, tussen de bomen of in de duinen het lichaam te laten werken en ook daarmee het zelfgenezend vermogen te activeren. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden voor een les pilates of yoga. En ik hou van lekker en gezond eten, gezellig delen met andere mensen

Jolande Velgersdijk - Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Jolande Velgersdijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: