Duurzaamheid Vervoer en transport

Mango Mobility Haarlem: dé specialist in elektrisch vervoer
Haarlem

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw mobiliteit en wilt u een elektrisch vervoersmiddel aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Mango is al meer dan 10 jaar specialist in elektrisch vervoer (EV). Mango richt zich op de markt voor elektrisch vervoer.
Behalve voor consumenten biedt Mango ook een totaal-oplossing op het gebied van elektrisch vervoer voor bedrijven. Mango volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie op de voet en streeft er naar al haar producten van de nieuwste EV technologie te voorzien. Hiermee garanderen wij optimale prestaties, veiligheid en kwaliteit.
zijn van de beste kwaliteit en scherp geprijsd.

Altijd bij u in de buurt.
Naast onze 14 Mango Mobility stores door heel Nederland bieden wij u ook een landelijke servicedekking voor reparatie en onderhoud. Als Store manager van de vestiging Haarlem denk ik graag met u mee bij het vinden van de juiste vervoersoplossing. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze vestiging te bezoeken, dan kom ik graag bij u langs voor vrijblijvend advies. Ik help u graag op weg!

Ron Uitendaal | Store Manager Mango Mobility Haarlem

Mango Mobility Haarlem
Ron Uitendaal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.