Gezondheid Sport en Beweging

Fit & Zen-training, individueel en in groepsverband
Haarlem

Wil je fysiek en mentaal fitter worden? Ik kan je daarbij helpen; met persoonlijke training en coaching, maar je kunt ook aansluiten bij een groepsactiviteit. Allemaal in hartje Haarlem.

Lekkerder in je vel, letterlijk. Fitter worden, strakker, slanker wellicht. Dat betekent werken aan je lijf, maar dat kan niet zonder de geest ook aandacht te schenken. Aan beide aspecten werk ik samen met jou tijdens de TraiNiek Fit & Zen-training. Deze kan ik specifiek toespitsen op jouw individuele wensen en doelen waarbij ik je persoonlijk coach en begeleid. Maar je kunt ook aansluiten bij de Fit & Zen-groepstraining van TraiNiek.

  • De trainingen bestaan uit een mix van elementen, waaronder lichaamsgewicht- en vitaliteitsoefeningen (voor spieropbouw, vetverbranding en conditie), meditatie, qigong (Chinese bewegingsleer) en ademhalingsoefeningen. Functioneel trainen, conditie opbouwen en rust creëren in je dagelijks leven zijn kernwoorden van de Fit & Zen-trainingen.

De trainingen en coachings vinden plaats in een rustige, stijlvolle en groene omgeving. Voor het fysieke gedeelte gaan we naar buiten zolang het weer het toelaat.

Biografie / Over Niek van der Lep

Sinds 2004 ben ik trainer/coach, specifiek gericht op de ontwikkeling van goede onderlinge communicatie en een positieve mindset. Ooit begonnen in klantcontactomgevingen waarin het voeren van een perfecte dialoog mijn doel was. Altijd vanuit empathie, de mens bovenaan, en immer gefocust op de talenten van ieder individu. Sinds 2016 richt ik me daarnaast op persoonlijke training en coaching, zowel voor fysieke als mentale gezondheid.

  • Ik volgde diverse opleidingen bij Chivo in Utrecht en haalde meerdere diploma’s in de begeleiding en coaching van mensen die echt willen volhouden en het beste uit zichzelf willen halen. Ik vind het geweldig om jou te helpen en te ondersteunen in de ontwikkeling van (nieuwe) vitaliteit, een gezonde leefstijl en een gelukkig leven.

Ik werk op de Korte Hofstraat 1A in hartje Haarlem samen met acupuncturist en (tuina)masseur Cindy Lammers.
Samen runnen we een praktijk voor acupunctuur, massage, retraites, voeding, functioneel bewegen en ontspannen, en organiseren we onder andere kleine groepssessies, gericht op ‘ontspannen en opladen’, meer fitheid of een betere balans tussen lichaam en geest.

TraiNiek
Niek van der Lep

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: