Gezondheid Lichaamswerk

Rebalancing lichaamswerk
Zandvoort aan Zee

Rebalancing is een persoonsgerichte begeleiding. Lichaamswerk en zelfonderzoek worden als ingang gebruikt om tot nog meer balans te komen tussen denken, voelen en handelen. 
Elke sessie is een combinatie tussen gesprek en lichaamswerk. In het gesprek en via aanraking help ik je gewaar te worden wat er voelbaar is in je lijf, en waar dat aan raakt in je leven. De inzichten die ontstaan, helpen je om je eigen grenzen te herkennen, en te weten wat je wilt en nodig hebt. Waardoor je makkelijker keuzes kunt maken die bij je leven passen. 

In een gezond lichaam is alles voortdurend in beweging en kan alleen op die manier goed functioneren. Emotionele en fysieke  problemen kunnen deze dynamiek verstoren, waardoor klachten ontstaan. Door aandacht te geven aan emoties, gevoelens en ervaringen, worden ze erkend en doorvoeld en kunnen ze een plek krijgen. De spanning kan zo ontladen. Als opgeslagen spanning vrijkomt geeft dit een nieuwe ruimte om nog meer vanuit verbinding en levendigheid je leven te leven.

Wanneer kies je voor Rebalancing?
- om meer zicht te krijgen op jezelf en om de verbinding met jezelf en je omgeving te verbeteren
- als onzekerheid je in de weg zit
- bij emotionele of psychosomatische klachten, zoals pijn, burn-out, trauma, vermoeidheid, slaapproblemen, kortademigheid
  piekeren, somberheid, eenzaamheid, verlies en rouw 

Praktisch
- een sessie duurt 1 uur tot 5 kwartier
- tarief is 75 euro per sessie
- vaak zijn er meerdere sessies nodig
- De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk deze behandelingen. 

Biografie / Over Wendy van Telgen

Mijn naam is Wendy van Telgen, ik ben 47 jaar. Sinds 18 jaar geef ik lichaamsgerichte therapie.In 2001 ben ik een jaar gaan reizen. Tijdens deze reis heeft de ontmoeting met een shiatsu leraar in Nepal mij geinspireerd om van lichaamswerk mijn beroep te maken. Tijdens de opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik geleerd te luisteren met mijn handen. Deze oprechte vorm van communicatie heeft mij diep geraakt. In mijn ontwikkeling als therapeut ben ik me steeds meer aan het toeleggen op lichaamsgerichte traumatherapie. Vanuit de visie dat mindful gewaarzijn van het lichaam en het integreren van emoties, ondersteunend is om nog meer vanuit verbinding en levendigheid je leven te leven. 

Shiatsis
Wendy van Telgen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: