Persoonlijke groei Zijnsgeörienteerde begeleiding

Gevoelig Zijn; Begeleiding bij (hoog)gevoeligheid
Haarlem

Wij zijn Jim en Heleen. Wij zijn de drijfveer achter Gevoelig Zijn. Met veel liefde en plezier delen wij onze kennis, ervaring en expertise met betrekking tot gevoelig zijn. Dit doen wij in de vorm van workshops, podcasts, en blogs.

Gevoelig Zijn komt voort uit onze eigen zoektocht in omgang met onze sensitiviteit, de vroegere behoefte aan handvatten, ontmoetingen met gelijkgestemden en de juiste begeleiding. Wij zijn enorm gegroeid door onze eigen weg en het volgen van trainingen en opleidingen. Dat heeft gezorgd voor veel kennis en expertise, dat we dit vol passie met jou willen delen.

  • Vind bij Gevoelig Zijn herkenning, voeding en laat je inspireren. Stel je vragen en kom samen met gelijkgestemde naar onze workshops. Vind je weg in de wondere wereld van gevoelig zijn! Je bent bij ons welkom voor de Grenzen workshop en de Zelfliefde workshop.

De Grenzen workshop gaat over hoe jij vrij blijft van het overnemen van de emoties van anderen.
Dat jij dicht bij jezelf kan blijven, zonder energieën, stemmingen en sferen van anderen over te nemen. En je ervaar dé methode om zelfverzekerd en liefdevol je grens aan te geven.

De Zelfliefde workshop gaat over het (opnieuw) ervaren en voelen van liefde voor jezelf.
Je ontdekt deze dag hoe jij de liefde voor jezelf kunt vergroten. En je gaat aan de slag met onze methode die je begeleidt naar het voelen van zelfliefde.

Biografie / Over Jim en Heleen

Wie is Jim
Jim Landman is expert op het gebied van gevoeligheid. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met zijn kennis over gevoeligheid. Dit stelt Jim in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties en oplossingen. Hij doet dit door het verzorgen van persoonlijke begeleiding en het geven van lezingen, seminars en workshops. Ook schrijft hij artikelen, oefeningen en methodieken voor het leren omgaan met gevoeligheid. Daarnaast maakt hij de Gevoelig Zijn podcast waarin hij inspiratie en oefeningen deelt en de vragen van luisteraars beantwoord.

Wie is Heleen
Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en masseuse. Door mijn werk ging ik de diepe verbinding tussen lichaam, geest en spirit nog meer zien en ervaren. Tijdens mijn behandelingen ging ik steeds vaker verdiepende vragen stellen en nog meer met mijn hart kijken en luisteren. De helende werking van het samenbrengen van lichaam, geest en ziel heeft me enorm gefascineerd. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psychosomatische kant van mijn vak. Daarom ben ik me verder gaan ontwikkelen in o.a. motivational interviewing, NLP, adem- en ontspanningstechnieken, systemisch werken en haptonomisch begeleiden. De laatste 5 jaren in de fysiotherapie heb ik gewerkt als oedeemtherapeute voor met name oncologie patiënten. 

  • Het thema ‘zelfliefde’ is als een dikke rode draad door mijn leven geweven. Eerst door de afwezigheid ervan, inmiddels in de heerlijke aanwezigheid wat mij zo rijk en vrij laat voelen, dat ik dit iedereen toewens! Daarbij heb ik een eindeloze interesse in spiritualiteit. Ik loop een toegewijd pad waar ik me laat leiden door liefde ‘’op zoek’’ naar ‘the true self’. Mijn reizen naar India voeden mij hierin enorm.

Gevoelig Zijn
Jim en Heleen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: