Gezondheid Energetisch werk

Alles is Energie! Ook jij bent energie ...
Haarlem

Alles is Energie... In en om ons heen betsaat alles uit energie en energie moet stromen... Zodra energie niet meer stroom ontstaat er een blokkade. Dat kan in ons leven zijn, maar dat kan ook in ons lichaam zijn. En zo kunnen ziektes ontstaan. Zodra je weet hoe je de energie in en om je lichaam weer kan laten stromen, dan krijgt het lichaam weer de ruimte om te helen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt dan aangesproken en er kunnen kleinen wondertjes ontstaan.

In mijn praktijk en online begeleid ik mensen bij het ontdekken van de energie in en om hun heen en hoe ze deze energie kunnen gebruiken voor zichzelf, hun gezondheid en hun leven.

In het programma Boost Je Immuunsysteem ga je werken met (levens)energie en met het lichaam. Lichaamswerk wordt gecombineerd met Energiewerk en dat blijkt een hele krachtige combinatie te zijn. Je gaat jezelf en je eigen lichaam beter leren kennen en je leert hoe je energie en de mind kan gebruiken om blokkades en trauma's te doorbreken. Het doel is dat je aan het einde van het programma zelf weet hoe je kan ontdekken wat er speelt en hoe dat op te lossen.

Wordt je hier nieuwsgierig van? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.Van harte welkom!

Biografie / Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun lichaamsbewustzijn en energiebewustzijn... Want dat samenspel is enorm krachtig. Er is namelijk continu een wisselwerking tussen het lichaam en de energie om ons heen en zodra je je daar bewust van bent, kun je ontzettend veel van en over jezelf leren.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, Trauma technieken, ...

Levens-Weg-Wijzer
Bianca Kuik

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: