Persoonlijke groei Lichaamswerk

Jouw lichaam heeft alle antwoorden!
Haarlem

Jouw lichaam heeft alle antwoorden. Je zal verbaasd staan over de informatie die je krijgt van je lichaam, zodra je je af gaat stemmen op je lichaam. Ik help mensen weer contact te maken met hun lichaam en naar hun lichaam te luisteren en stap voor stap blokkades te verwerken, die in de weg staan om volledig zichzelf te zijn.

Van jongs af aan heb ik een chronische aandoening en de reguliere geneeskunde kon na een paar jaar niet meer voor me doen dan symptoombestrijding. Dat was voor mij niet voldoende. Vanaf dat moment ben ik verder gaan kijken en in het alternatieve circuit kwam ik als eerste in aanraking met een vorm van kynesiologie. Daarmee heb ik mezelf steeds beter leren kennen en ben ik mezelf steeds beter gaan begrijpen. Toen mijn klachten ook nog verminderden, besefte ik dat er een wisselwerking is tussen persoonlijke groei, emoties en lichamelijke klachten. In de jaren die volgden kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat mijn lichaam alle antwoorden heeft en het enige wat ik hoef te doen is luisteren...

Met het programma Boost Je Immuunsysteem leer je jezelf en je lichaam steeds beter kennen en kom je stap voor stap dichter bij jezelf, waardoor het voor jou ook steeds duidelijker wordt waar het leven voor jou over gaat en wat jij daarin wil betekenen. We maken hierbij gebruik van lichaamswerk, energiewerk en de mindset.

Durf jij oprecht naar jouw lichaam te luisteren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Biografie / Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun lichaamsbewustzijn en energiebewustzijn... Want dat samenspel is enorm krachtig. Er is namelijk continu een wisselwerking tussen het lichaam en de energie om ons heen en zodra je je daar bewust van bent, kun je ontzettend veel van en over jezelf leren.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, Trauma technieken, ...

Levens-Weg-Wijzer
Bianca Kuik

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: