Persoonlijke groei Energetisch werk

Alles is energie!
Haarlem

Ik breng je in je element, verbind je –in samenwerking– met je eigen natuur, om je vanuit stilte, in gesprek het ware antwoord te laten ont–dekken.

Mijn aanpak hangt samen met het doel en de weg. Ik heb een scala aan middelen ter beschikking:

  • Een labyrintloop kan je helderheid brengen, antwoorden aanreiken bij prangende kwesties.
  • Een begeleide wandeling in de natuur stelt je in staat om jezelf te verbinden met je bron. Zo kom je makkelijker in contact met essentie, daar waar het helder weten huist.

Voor grotere bedrijven en organisaties werk ik met ECOintention, een methode om gezonde energie en flow in organisaties en natuurgebieden terug te brengen. Gedurende bijna twee jaar werk ik op afstand, en met regelmatige bezoeken ter plekke, om de vooraf gestelde doelen te realiseren.

Biografie / Over Robbert Jan du Rieu

In mijn rugzak zit een berg aan ervaring:

Praktische ervaring:

In het voortgezet onderwijs als creatief docent, en als begeleider van een bovenschools project in het speciaal onderwijs

In de creatieve communicatie, meer dan twintig jaar runde ik mijn grafisch ontwerpburo. Zo gaf ik vorm aan een scala aan uitingen voor heel diverse bedrijven zowel in de profit, als in de non profitsector.

Daarnaast voer ik met twee authentieke houten zeilschepen, liet ik organisaties zelf ontdekken wat er komt kijken bij het uitzetten van een nieuwe koers, voer ik met een slow foodkok aan boord, of liet ik een frisse wind waaien om de bakens te kunnen vezetten.

Spirituele ontwikkeling:

naast de ‘oude’ kennis die ik al had, verdiepte ik mij in Tarot, numerologie,  Jin Shin Jyutsu en astrologie, en leerde ik werken met energie in de natuur! Dit alles kwam weer samen in de vierjarige studie ECOintention, waarbij ik nog veel meer leerde over werken met levensenergie. Ook ontdekte ik zo het prachtige symbool voor je levenspad: het labyrint. Bij healing met buitenaardsen ervoer ik uiteindelijke bevrijding, kon ik mijn 'denkraam' wagenwijd openen.

Het Doel De Weg
Robbert Jan du Rieu

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: