Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Sjamanistisch Coaching, Sound Healing, Breathwork, Holotropisch ademwerk, Reiki and more...
Haarlem

Sjamanistisch coachen is een bijzondere manier van coachen. Het is coaching gelardeerd met sjamanistische wijsheden en werkwijzen. Voor sjamanen maakt het niet uit wat de klacht is. Een klacht betekent een disbalans in iemand leven.

In het sjamanisme zien we dat alle ziekten -emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel- op dezelfde manier worden behandeld. Welke vorm het ook aanneemt: elk soort ziekte brengt disbalans in iemands leven. Een disbalans ontstaat omdat bepaalde in- en/of externe aangelegenheden niet in evenwicht zijn. Hierdoor kun je chronische gezondheidsklachten of een depressie ervaren en zelfs ongeluk aantrekken. Dat betekent dat je niet in je kracht staat. Dit kan via sjamanistische rituelen in balans worden gebracht.

Je kunt bij mij terecht met iedere klacht die een disbalans veroorzaakt. Dit kunnen allerlei (onverklaarbare) lichamelijke klachten zijn maar ook spanning en stress kunnen duiden op een disbalans. Ook wanneer je geen klachten hebt maar pure ontspanning wil ervaren kun je bij mij terecht. Misschien heb jij baat bij een Sound Healing? Of wil je jouw chakra's openen door middel van een Reiki behandeling? Oude patronen doorbreken met behulp van Breath Work? Je kunt kiezen uit diverse consulten of groep sessies. 

Omdat iedereen anders is en ik het liefst 'op maat' werk, nodig ik je uit om mij eens te bellen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Zo kan ik intunen op jouw energie zodat we samen kunnen ontdekken waar jouw behoefte ligt. Ook als je twijfelt kun je bellen zodat we kunnen ondezoeken waar de twijfel vandaan komt. 

Biografie / Over Ellen Bootsma

Mijn naam is Ellen en ik heb de afgelopen twintig jaar met veel plezier in de zorg gewerkt. Daarnaast heb ik altijd de drang gevoeld om mezelf te ontwikkelen. Dit deed ik door ieder jaar een studie of een workshop te volgen. Tijdens deze studies kwam ik vooral veel patronen van mezelf tegen.

Ik ben gaan werken aan mezelf met alle opgedane kennis. De grootste angel die er bij mij uit moest was de overtuiging dat ik mezelf niet goed genoeg vond. Steeds weer iets bijleren, steeds de lat een stukje hoger leggen totdat het uiteindelijke doel helemaal niet meer zichtbaar was. Ik draaide 'gewoon' mee in de maatschappij, niet geheel doel- of zinloos maar ik volgde allang mijn lotsbestemming niet meer.

Zodoende heb ik mij opgegeven voor de opleiding Sjamanistisch coach en toen vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Het sjamanisme heeft mij altijd  gefascineerd en nu leerde ik ook nog eens hoe ik als coach het sjamanisme kan en mag gebruiken. Zo blij als een klein kind (wat die stond eindelijk weer voorop), ben ik begonnen aan het uitwerken van mijn plan om een eigen praktijk te starten.

Vrij snel daarna heb ik mijn baan opgezegd. Ik raakte steeds meer overtuigd van mijn rol als sjamanistisch coach. Zo gebeurde het dat mijn intu├»tie het weer overnam en ik weer bij mijn levensmissie terecht kwam: Het helpen van anderen! Wees welkom! 

The healers gift is from his own wounds... 

The Sacred Journey
Ellen Bootsma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: