Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Path Coaching: Je leven vorm geven zoals jij dat wilt!
Heemstede

Jij bent betrokken en verantwoordelijk en staat altijd voor iedereen klaar. Je voelt feilloos aan wat er gedaan moet worden – thuis of op het werk – en doet dat. Maar er knaagt iets......

Je mist het gevoel zinvol bezig te zijn. Je mist uitdagingen. Je hebt het gevoel dat het leven je ontglipt en jij jezelf in de dagelijkse sleur bent kwijtgeraakt. Je mist een opwindend perspectief. Het kost je steeds meer energie om je staande te houden. Je loopt tegen je grenzen aan. Je ervaart veel onbegrip en voelt je eenzaam. Je voelt een grote onzekerheid. Zo blijf je continu op de rem staan. Ondertussen word jij steeds ongelukkiger. Je hoofd draait overuren. Je piekert je suf op zoek naar antwoorden op wie je bent en wat je wilt! Je verlangt naar innerlijke rust, ontspanning en zingeving.

Herken je jezelf in die uitspraak? “Het lukt me maar niet om me van binnenuit vrij te voelen” en te leven en te durven doen waar ik van droom.” Je bent vastgelopen. 

Ik begeleid je graag om tot belangrijke inzichten te komen, je patronen te doorbreken, met aandacht en in balans te leven. Zodat jij je leven vorm kunt geven zoals JIJ dat wilt. 

Biografie / Over Annette Schutte

Destijds bracht mijn werk als fysiotherapeute mij niet meer de voldoening als voorheen.

Wat mij in mijn werk enorm interesseerde waren de verhalen die mensen mij vertelden; hun familiegeschiedenis, hun eigenschappen en hun drijfveren. De rode draad hierin te ontdekken boeide mij enorm. De psychologische kant trok mij steeds meer. Zo kwam ik, tijdens mijn zoektocht, in aanraking met een 4-jarige psychoanalytische opleiding (post hbo), die mij precies die kennis bood waarnaar ik zo verlangde.

Ik ontdekte heel veel over mijzelf en de dieperliggende oorzaak van mijn levensvragen. Door de inzichten te doorleven en doorvoelen, heb ik meer vanuit mezelf mijn leven vorm kunnen geven. Hierdoor heb ik voor mezelf een “rijker” leven kunnen creëren.

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en begeleid ik mensen in hun persoonlijk ontwikkelingsproces. 

  • Ik ben oprecht en integer.
  • Ik kan goed luisteren.
  • Mijn begeleiding is persoonlijk en sluit altijd aan op jouw vragen en knelpunten.
  • Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, diepgang en met een gezonde dosis humor.

Wat mij blijft boeien zijn de diepste drijfveren van mijn cliënten en hun, niet-onderkende, innerlijke kracht tot persoonlijke groei. Hierin ligt dan ook mijn uitgangspunt en vertrouwen. Mijn visie op onze persoonlijke ontwikkeling is dat je je kansen in het leven moet pakken. Just do it!

  • Zet een eerste stap; de wereld houdt niet op te bestaan, jij houdt niet op te bestaan. Je ervaringen maken dat je groeit als mens.

Ik ben het levende voorbeeld en bewijs.

Path Coaching
Annette Schutte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: