Persoonlijke groei Stemwerk & Stemcoaching

Stembevrijding en Mantra Light bij Canto!
Haarlem

Je zingt graag. Of, je wilt graag zingen. Maar je merkt dat er een blokkade is; iets houdt je tegen om voluit te zingen wat jij wilt zingen. Om voluit jouw stem te laten horen. Voluit te zingen vanuit jouw hart.

Individuele lessen
In een individuele les stembevrijding nodig ik je uit om te ervaren wat het is wat jou tegenhoudt. En te onderzoeken wat ernaar verlangt om gehoord te worden. Vanuit een veilige ruimte, waarin alles er mag zijn wat aan bod komt, gaan we samen op pad om dat verlangen stem te geven. Want misschien weet je al ergens, hoe bevrijdend het is om de ruimte te voelen om helemaal te zingen wat jij bent! 

Groepsworkshops
In de groepsworkshops speelt er nog een element mee: het horen van elkaar én gehoord worden door anderen. Een spannend, maar ook helend onderdeel: je bent niet alleen in het verlangen te zingen, en helemaal gehoord te worden voor wie je bent. Je doet het zelf, maar je bent niet alleen.  

Mantra Light avonden
Tijdens de maandelijkse Mantra Light avonden, zingen we gezamenlijk fijne, simpele, hartverwarmende liedjes die iedereen zo mee kan zingen - ook als je geen ervaring hebt met zingen! Landen in jezelf én contact maken met anderen, door middel van samen zingen. Zing jezelf "lighter" op deze avond vol samenzang.

Biografie / Over Charo Durán

Altijd gefascineerd door de stem en de magie van muziek, ben ik na een opleiding aan het conservatorium werkzaam geworden als uitvoerend zangeres en zangdocent.

Het verlangen om volledig mijzelf te zijn, ook in mijn zingen, bracht me bij verschillende bewustzijns-wijsheden, zoals mindfulness, yoga, taoïsme, boeddhisme. Aangekomen bij de Stembevrijding ervaar ik een ingang, vanuit waar alles samenkomt: ervaren wat er in mij is, aanwezig kunnen zijn in mezelf, en dat delen met de wereld om mij heen, in mijn zingen.

Wat een wonder om te ervaren hoe heerlijk dat is, als ik helemaal waar ben; en wat heerlijk dat ook de luisteraar, mijn publiek, mijn omgeving dat prachtig vindt. Wat een bevrijding om mijzelf helemaal te tonen en gehoord te worden!

Zangschool Canto!
Charo Durán

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: