Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Holistische Lifecoach - Creëer je eigen geluk!
Haarlem

Praktisch en persoonlijk is hoe mijn klanten mijn coaching ervaren: "Steffie kon met haar doortastende vragen snel tot mijn kern komen. Ze neemt zowel hoofd-hart als lichaam mee in haar holistische aanpak. Met mooie praktische oefeningen kom je snel tot de essentie, waardoor je direct verder kunt! Na 4 sessies was ik al helemaal waar ik wilde zijn!"

Ik help jou weer in verbinding te komen met wie jij in werkelijkheid bent - vanuit daar kun je weer heldere keuzes maken. Onderweg  hebben we allemaal pijnlijke momenten meegemaakt en leggen we allemaal laagjes over onze pijn heen en dus over ons zelf (wie we werkelijk zijn). We bedenken 'regels' om liefde en waardering te ontvangen, eerst van onze ouders en later van anderen. Een voorbeeld van een regel is: als ik maar lief en braaf doe, dan wordt er van me gehouden. Die regels worden patronen en die worden weer overtuigingen. Voordat je het weet zit je vast tussen je eigen opgetrokken muren. 'Terug naar je essentie' vanuit een holistische aanpak is de beweging die we dan samen gaan maken, zodat je weer vanuit jouw centrum in je kracht komt, heldere keuzes kunt maken en minder stress ervaart. 

In de prachtige praktijk in hartje Haarlem nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan drinken we een kop koffie en kijken we of het klikt voor een eventuele samenwerking! 

Biografie / Over Steffie van den Dries

Met ruim 8 jaar ervaring als coach, houd ik nu praktijk in hartje Haarlem. 
Na mijn studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam ben ik mijn professionele carrière gestart in de health sector waar ik management ervaring heb opgedaan en direct ben gaan werken als leefstijlcoach. Al gauw merkte ik dat er achter leefstijl vaak veel diepere, onderliggende en vaak onbewuste patronen schuil gaan, wáárom het niet lukt om bepaalde dingen te veranderen in je leven. Mijn interesse voor meditatie werd gewekt en heb hier dan ook een opleiding in gevolgd.

Een van mijn eigenschappen is dat ik ontzettend nieuwsgierig ben en heb dan ook heel veel verschillende opleidingen gevolgd: van functioneel coachen en persoonlijk leiderschap tot mindfullness, meditatie en spiritualiteit. Verder vind ik coachen en het begeleiden van mensen op het gebied van levensgeluk het meest waardevolle wat er is. Momenteel ben ik een 4 jarige HBO opleiding aan het volgen tot therapeut en ben nog lang niet uitgeleerd. 

Naast mijn werk als lifecoach heb ik ook een groepsprogramma ontwikkeld: Eigengeluk.
In deze cursus persoonlijk leiderschap ga je heel concreet met je eigen leven en geluk aan de slag. Volgens mij is dat namelijk gewoon te trainen. We maken het onszelf soms zo moeilijk en met de juiste inizichten, tools en oefeningen word je meester over je eigen leven en geluk en pak je de regie (terug) over je eigen leven!

Maak een afspraak op mijn website (zie hiernaast) voor een kennismaking op mijn website, de koffie staat voor je klaar!

Nextmove
Steffie van den Dries

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: