Persoonlijke groei Yoga

Yoga- en mindfulness meditatieles, yogavakanties, healthvakanties.
Haarlem

Jojamis yogavakanties en yoga-healthvakanties. Op Tenerife en La Palma, maar ook dichterbij, in zuid Frankrijk en in de Belgische Ardennen. Tevens yoga en meditatielessen: Aandachtige lessen hatha yoga, ontspanningsoefeningen en mindfulness meditatie.

Onze maatschappij en onze manier van leven mist vaak een aantal essentiële elementen om vitaal te leven. Zoals gezond bewegen, voeding, rust, veiligheid, sociale activiteiten, aandacht, slaap en plezier. 

Via methoden uit de mindfulness, yoga, oplossingsgerichte coaching, positieve psychologie en paleo leefstijl bieden we (zoveel mogelijk bewezen) activiteiten aan tijdens de yogalessen en workshops die deelnemers weer in hun kracht zetten. 

Sinds 2007 kun je bij Jojamis terecht voor groepslessen Yoga. In 2014 hebben wij (Michiel & Ilse) samen een eigen yogastudio voor groepslessen & workshops geopend in Haarlem.

Ons team heet je van harte welkom in de yogastudio, voor een groepsles, massage, workshop of privé les.  We hopen dat Jojamis ook voor jou meer geluk, gezondheid, ontspanning en innerlijke vrede in je leven mag brengen! 

Yogastudio Jojamis
Michiel Schutte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.