Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie
Heemstede

Welkom in mijn praktijk voor integratieve psychotherapie voor volwassenen en pubers vanaf 12 jaar. Ik doe ook relatietherapie. Integratieve therapie is een kortdurende en effectieve therapievorm met unieke mogelijkheden en veel werkvormen.

In mijn praktijk komen clienten van 12 jaar tot 99 jaar met allerlei vragen. Deze vragen gaan vaak over trauma's die eerder in het leven zijn opgelopen en ook zijn opgestapeld. In het leven van nu heb je last van deze trauma's en kun je niet naar tevredenheid functioneren. Je kunt wellicht slecht voelen, je zelfbeeld is laag, je hebt moeite om relaties te onderhouden of aan te gaan, codependency, je voelt je opgebrand, somber, depressief, je kunt niet stoppen met piekeren, enz. 

Alles is goed en samen kijken we naar wat je nodig hebt om weer naar tevredenheid te leven, je weer goed te voelen. Het gaat in het tempo wat je zelf bepaalt en ik begeleid het proces. Het is intensief maar een cadeau voor jezelf. Je gaat oude patronen bekijken en doorbreken. Je komt weer in contact met je eigen gevoel, je behoeftes en je verlangens. Je gemis bekijken we, doorvoelen we en geven we een plek. 

Regelmatig is het zo dat je je trauma moet accepteren en dat het meer gaat over hoe je er mee kunt leven en toch jezelf kunt zijn. Wat is daar voor nodig. Oude pijn wordt milder maar gaat niet weg.

Biografie / Over Nancy Meijs

Ik, Nancy Meijs, ben 51 jaar oud. Ben moeder van 2 puberdochters en getrouwd. 

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de UvA en ik heb de Pabo gedaan in Haarlem. De opleiding integratieve psychotherapie, innerchild therapie en emdr heb ik bij BGL in Hoofddorp gevolgd. De opleiding systemisch werk heb ik bij Plata in Leiden gedaan.

Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs en in de jeugdhulpverlening. Momenteel heb ik een drukke praktijk aan huis waar ik therapie aan pubers en volwassenen en relatietherapie geef en werk ik 2 dagen bij INIZO, een instelling voor mensen met Autisme en gedragsproblemen als gedragswetenschapper.

Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie
Nancy Meijs

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: