Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Persoonlijke ontwikkeling & Loopbaancoach
Haarlem

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.

Doelgroep: Midcareer- medewerkers en -managers, ondernemers, werkende moeders, perfectionisten, pleasers en introverten.

Specialisme(n): Loopbaan, stress, keuzes maken, zelfvertrouwen, fit en vitaal voelen en zichtbaar zijn op een manier die bij je past.

Biografie / Over Sandra Koopman

Ik ben getrouwd met Mark en samen wonen wij met onze 3 kinderen in de prachtige binnenstad van Haarlem.

Sinds een aantal jaar ben ik coach in Haarlem. Ik coach particulieren, maar ook mensen die via hun werk coaching aanvragen. Ook werk ik in opdracht van bedrijven. Ik help mensen verder in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Al van jongs af aan vond ik het fijn om voor andere mensen klaar te staan, hen een luisterend oor te bieden en om hen verder op weg te helpen. Toen mijn baan kwam te vervallen, heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen. Ik heb de sprong in het diepe gemaakt en ben de opleiding tot gecertificeerd professioneel coach gaan volgen.

  • Ik vind coaching een prachtige manier om mensen sterker te maken. Om mensen te helpen bij het uitzetten van hun een eigen koers. “Bewustwording, eigen verantwoordelijkheid en actie” zijn daarbij de sleutelwoorden. Coaching werkt namelijk alleen wanneer iemand zelf de wil heeft iets te veranderen en bereid is er iets voor te doen.

Ik vind het enorm inspirerend iemand bij zijn persoonlijke groei te kunnen en mogen ondersteunen en zelf te laten ontdekken hoe een droom werkelijkheid kan worden. Mijn werkwijze is respectvol, eerlijk en resultaatgericht.

Sandra Koopman Coaching
Sandra Koopman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: