Gezondheid Sport en Beweging

Personal Training; op een creatieve manier o.b.v. een fysiotherapeut fit worden!
Haarlem e.o.

Wil je op een creatieve manier onder begeleiding van een fysiotherapeut fit worden? Dan ben je bij Natuurlijk Merel in de regio Haarlem en Heemstede aan het juiste adres!

Met Personal Training werk je in de natuur aan jouw algehele gezondheid.
Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. Enkele voorbeelden hiervan zijn: afvallen, meer spieropbouw of het verbeteren van de conditie. Heb je ooit een blessure gehad, of heb je op dit moment een blessure? Dan krijg je specifieke oefeningen om jouw klachten te verminderen of herhaling te voorkomen. 

​Er wordt getracht om de trainingen zo creatief mogelijk te laten zijn. 
Zo kan je de ene week verschillende oefeningen uitvoeren met behulp van boomstammen, takken en heuvels. De andere week loop je zomaar over de slackline (een soort grote spanband) tussen twee grote bomen in om de stabiliteit te verbeteren. De oefeningen zullen nooit de standaard fitness oefeningen zijn waar je misschien bekend mee bent vanuit de sportschool. Op deze manier zullen de trainingen je nooit vervelen en ben je altijd gemotiveerd om de Personal Training te volgen. 

De Personal Trainingen vinden meestal buiten plaats in het Groenendaalse bos in Heemstede. Heb je een ander bos/park in de omgeving van Haarlem/Aerdenhout in gedachten? In overleg is veel mogelijk. Als het buiten een keer niet mogelijk is om te trainen, dan kan je ook gebruik maken van de sportzaal in de praktijk (Helmlaan 50 te Haarlem) met allerlei leuke materialen.

Biografie / Over Merel Boekelaar

Ik ben Merel Boekelaar, een sportieveling van 27 jaar. Je kunt mij wakker maken voor hardlopen, mooie natuur, skiën, mountainbiken, skeeleren, fotografie, koken en western paardrijden.

Ik ben fysiotherapeut, Personal Trainer,  orthomoleculair epigenetisch therapeut en sportmasseuse en volg momenteel de HBO-studie acupunctuur. In 2017 ben ik "Natuurlijk Merel" gestart onder het motto "luister naar je hart en doe alleen wat je echt leuk vindt!".

Ik bied fysiotherapie, voedingsconsulten, orthomoleculaire therapie en Personal Training aan op mijn eigen, persoonlijke manier. Ik ben mijn eigen praktijk begonnen zodat ik ruim de tijd kan nemen voor een behandeling. Naast een professionele werkwijze heb ik ook oog voor de mens achter de cliënt.

  • Mijn werkwijze is holistisch, ik kijk graag naar de diepere oorzaak van de klacht i.p.v. alleen de symptomen te bestrijden. Vandaar dat ik een klacht vanuit verschillende hoeken bekijk: fysiotherapie, (orthomoleculaire) voeding en Personal Training. Ook werk ik samen met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waardoor je indien nodig altijd de beste multidisciplinaire behandeling krijgt. 

Verder heb ik verschillende opleidingen gedaan, om jouw als cliënt zo goed mogelijk van je klachten af te kunnen helpen, waaronder:

  • Opleiding fysiotherapie (Hogeschool Leiden)
  • Opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut
  • Cursus deep tissue massage 
  • Cursus orthomoleculaire toepassingen in de fysiotherapie 
  • Cursus cupping massage 
  • Cursus gezichtdiagnose

​Naast deze opleidingen blijf ik continu bezig met bijscholen, zodat ik de beste kwaliteit kan garanderen.

Natuurlijk Merel
Merel Boekelaar

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: