Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Voedingsadvies & Orthomoleculaire Therapie voor een gezond eet- en leefpatroon!
Haarlem

Bij Natuurlijk Merel in Haarlem kun je terecht voor orthomoleculaire therapie en voedingsadvies. Tijdens een consult leer je alles over een gezond eet- en leefpatroon waardoor je fit en gezond wordt (en blijft!).

Voedingsadvies
Wil jij graag gezonder eten of weten welke voeding bij je past? Of liever hulp hebben bij afvallen of fitter worden? Dan kun je langskomen voor voedingsadvies. De basis van een goede gezondheid begint bij de juiste "gezonde" voeding. Maar wat is nu een gezond voedingspatroon? Elk lichaam is natuurlijk anders maar een aantal basisvoorwaarden voor gezonde voeding, waarmee je een gezonde en evenwichtige levensstijl kunt creëren, zijn voor iedereen van toepassing. In een consult coachen wij jou om het evenwicht te herstellen met gezonde voeding. 

Orthomoleculaire therapie
Tijdens een orthomoleculair consult zullen wij zoeken naar de oorzaak van jouw klachten en of symptomen en hiervoor een passend behandeltraject starten. Er zal naast jouw voedingspatroon ook worden gekeken naar andere aspecten die belangrijk zijn voor een optimale gezondheid zoals stressniveau, ademhaling, gezond gedrag, bioritme en bewegen. Tijdens het gehele traject word je gecoacht door ervaren therapeuten.

Een gezond eet- en leefpatroon kan je niet alleen helpen om er goed uit te zien maar zorgt ook voor vermindering van veel klachten zoals; diabetes type 2, slaapproblemen, hart- en vaatziekten, darmklachten, huidproblematiek en nog veel meer. 

Biografie / Over Merel Boekelaar

Ik ben Merel Boekelaar, een sportieveling van 27 jaar. Je kunt mij wakker maken voor hardlopen, mooie natuur, skiën, mountainbiken, skeeleren, fotografie, koken en western paardrijden.

Ik ben fysiotherapeut, Personal Trainer,  orthomoleculair epigenetisch therapeut en sportmasseuse en volg momenteel de HBO-studie acupunctuur. In 2017 ben ik "Natuurlijk Merel" gestart onder het motto "luister naar je hart en doe alleen wat je echt leuk vindt!".

Ik bied fysiotherapie, voedingsconsulten, orthomoleculaire therapie en Personal Training aan op mijn eigen, persoonlijke manier. Ik ben mijn eigen praktijk begonnen zodat ik ruim de tijd kan nemen voor een behandeling. Naast een professionele werkwijze heb ik ook oog voor de mens achter de cliënt.

  • Mijn werkwijze is holistisch, ik kijk graag naar de diepere oorzaak van de klacht i.p.v. alleen de symptomen te bestrijden. Vandaar dat ik een klacht vanuit verschillende hoeken bekijk: fysiotherapie, (orthomoleculaire) voeding en Personal Training. Ook werk ik samen met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waardoor je indien nodig altijd de beste multidisciplinaire behandeling krijgt. 

Verder heb ik verschillende opleidingen gedaan, om jouw als cliënt zo goed mogelijk van je klachten af te kunnen helpen, waaronder:

  • Opleiding fysiotherapie (Hogeschool Leiden)
  • Opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut
  • Cursus deep tissue massage 
  • Cursus orthomoleculaire toepassingen in de fysiotherapie 
  • Cursus cupping massage 
  • Cursus gezichtdiagnose

​Naast deze opleidingen blijf ik continu bezig met bijscholen, zodat ik de beste kwaliteit kan garanderen.

Natuurlijk Merel
Merel Boekelaar

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: