Persoonlijke groei Meditatie

Hoogste categorie Mindfulnesstrainer (MBSR), Meditatie Facilitator en Event Manager
Overveen

Mindfulness en meditatie staan voor een kwaliteit van aandacht, een manier van omgaan met wat zich aandient. We houden even op met wat we bezig waren en kijken we met een open aandacht naar wat er is.

Elke ervaring, prettig of onprettig, alles benaderen we gelijkmoedig. Dit vraagt beoefening. De MBSR-training is een praktische training voor het cultiveren van mindfulness als vaardigheid; je leert door te doen en je ontwikkelt vaardigheid door herhaling. Bij de meditatie van Bundelt verdiepen en onderhouden we onze practice. Niemand anders dan jij zit aan het roer. 

De achtweekse Mindfulnesstraining (op open inschrijving en Individueel),  de retraite– en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond zijn gebundeld op één prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

De retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokkoreizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen, Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie) blijven onderdeel van het aanbod.

Naast mindfulnesstrainer werk ik als Event Manager en Producent. Ik organiseer naast retraites, festivals, congressen, openingen, symposia ook events in de culturele sector (van Gogh Museum) en events die gericht zijn op bewustwording ((Dance4Life, Tell to Inspire Haarlem en het Int. Conference on Mindfulness).

“De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten. Hartelijks, Jolien Posthumus

Biografie / Over Jolien Posthumus

Als gediplomeerd eventmanager ben ik het kannetje olie binnen een organisatie, een evenement en een project. Mijn portfolio behoren events en projecten bij o.a. het Van Gogh Museum, Yoga Festival Terschelling en het International Conference on Mindfulness 2018. Als bevlogen en gecertificeerd trainer breng ik meditatie, psychologie en ons brein (neurowetenschappen) samen in mijn meditatiebegeleiding, stressreductie programma’s waaronder Mindfulness en Mindful Meditatie. Bundelt biedt achtweekse trainingen, stiltedagen en workshops zowel op open inschrijving als In-Company.

Mindfulness opleiding, certificering en registratie:

  • Geregistreerd categorie 1 mindfulnesstrainer VMBN, beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers Nederland en Vlaanderen
  • Gediplomeerd Mindfulnesstrainer MBSR, Centrum voor Mindfulness Amsterdam (lange traject)
  • Training Mindfulness en Neurowetenschappen bij de Academie voor Open Bewustzijn
  • HBO Module Psychologie bij NHA Opleidingen
  • Gediplomeerd Eventmanager & Producent

bundelt | training en projecten
Jolien Posthumus

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.