Welzijn Verhuur Accommodaties

Prachtige stille ruimte te huur
Haarlem

Prachtige stille ruimte te huur op een van de drukste punten in Haarlem. Ideaal voor meditatie, coaching, kleine groepen tai chi en yoga.

De sfeervolle zendo van Zen/Haarlem is te huur op maandagavond, vrijdagavond en overdag alle dagen, behalve de woensdag en de vrijdag en dus ook vaak in het weekend.

  • Alle benodigdheden voor meditatie zijn aanwezig. 
  • De kosten bedragen € 55,- per dagdeel. 
  • Wil je de ruimte een keer zien en ervaren, bel of mail me.

Biografie / Over Pia Velema

Pia Velema (1952) studeerde diëtetiek, heeft jarenlang als diëtist en voedingsdeskundige gewerkt, zelfstandig ondernemer en daarna als beleidsmedewerker en manager kwaliteit. Pia is sinds sinds 2011 zenleraar en leidt de vestiging Zen/Haarlem.

Pia is in 2005 afgestudeerd als gerontoloog aan de VU. Zij werkte in de gezondheidszorg, de laatste jaren als kwaliteitsmanager. Sinds 2017 is Pia voor dit deel van het werk met pensioen. Vanaf 2011 geeft zij zenlessen in Haarlem. Zowel in haar werk, in haar zenlessen als privé zijn voor Pia aandacht, voelen, verbinden, leren en het leven nemen zoals het is de kernbegrippen, van waaruit zij graag leeft. Pia mediteert sinds 2001 en volgde o.a. lessen in Utrecht bij Daido Maas. Pia doet niets liever dan mensen aanreiken wat de zenboeddhistische kijk op het leven is. Dat gebeurt op een hele praktische en ontspannen manier, zowel in de wekelijkse lessen als in individuele coaching.

 

Zen.nl/Haarlem
Pia Velema

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.