Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Brand identity, social media & contentmarketing
Haarlem

Een effectieve social media - contentmarketing het begint allemaal bij je merkverhaal en je brand identity. We gaan van het tijdperk: Vindbaarheid en Deelbaarheid op social media zachtjes aan over op content die Authentiek en Transparant is. 

Steeds meer is duidelijk dat Social Media gelijk komen te staan aan bijvoorbeeld je website. Contentmarketing waarmee je in beeld en woord kunt laten zien waar het bedrijf of waar jij als ondernemer voor staat en wat je doet.

Heb jij de behoefte om je te verdiepen op het gebied van o.a. Brand Identity & Social Media? ​Afhankelijk van de behoefte, geef ik uitleg aan de hand van jouw verhaal: 

  • Inspiration day: Een dag sparren en bekijken hoe je zelf social media in kunt zetten voor je eigen bedrijf. 
  • Midcourse: Wat dieper op de materie in gaan & de inspiratie samen omzetten in in een plan waarbij je kijkt naar je brand identity en zelf aan de slag gaat op je social media met het plan wat er ligt.
  • ​​Long Residence: Het kan natuurlijk ook zijn dat je behoefte hebt om iets echt op te starten of hetgeen wat er staat helemaal aan te pakken,de basis neerzetten, een intensievere samenwerking waarbij je gedurende een langere periode gaat kijken naar je brand identity en waarin we samen komen tot een social media strategie & waarbij ik help met de uitvoering.

Tijdens dit proces doe je praktische kennis op waardoor je je daadwerkelijk kunt redden in de wereld van social media.  

Biografie / Over Lina Prinsen

Ik ben lina & ik ben Identidad. Tijdens mijn werkzame leven als ontwerper, styliste, producer & projectmanager in de reclame speelde ik op verschillende manieren in op hoe brand Identity gecommuniceerd kan worden. 

Na jaren lang in die wereld werkzaam te zijn geweest, voelde ik mij niet meer op mijn plek. Steeds vaker verlangde ik naar meer verdieping en bewustzijn in mijn werk. Tijd voor een andere wending. Slowdown, meer tijd voor meer persoonlijk contact en meer impact. 

En vanuit die gedachte en overtuiging is Identidad geboren; de ondernemer die duurzaam & bewust bezig is, helpen zijn of haar bericht de wereld in te helpen. 

Identidad
Lina Prinsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: