Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Hartscoaching;Terug naar je hart
Heemstede

Mensen helpen herinneren wie ze zijn. Hoe mooi ze zijn, hoe goed ze het doen en hoe geliefd ze zijn.

Als hartscoach wil ik je helpen om te stralen vanuit je kern. En in je eigen kracht te leven. Stabiel, bewust, helder en vol inzichten. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wat je ook wilt bereiken. Ik herinner je aan je eigen kracht.

  • Als Hartscoach is mijn aanpak erop gericht om een optimale (harts)verbinding met mijn cliënten te maken, zodat zij zich kunnen herinneren hoe stralend ze van binnen eigenlijk zijn.Daarvoor werk ik met diverse methoden. Mijn zogenaamde 'hartsverbindingen'. Elk met een eigen intensiteit, effect en traject. 

Het uitgangspunt is altijd dat het jou zo effectief mogelijk helpt bij je hulpvraag. Door je inzicht te geven, samen oefeningen te doen en je praktische tools mee te geven waarmee je zelf aan de slag kunt.

Biografie / Over Pien van Lambaart

Hoe ouder ik word (ik ben van 1967), hoe meer ik ga voelen waar het leven me heen wil brengen. En herken ik alle stappen in het verleden die me hier gebracht hebben. Terug naar zijn wie ik eigenlijk altijd al was.

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Human Resources binnen bedrijven, gespecialiseerd in Recruitment. Het was leuk om op zoveel verschillende niveaus te werven en te werken. Door deze ervaringen ben steeds meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten, hun eigenaardigheden en vooral hun prachtige kern.

Na een tijdlang gekozen te hebben voor de ook belangrijke -en vaak onderschatte- functie van moeder en ‘echtgenote van’-, was ik van 2009 tot 2016 trotse ontwerper en eigenaar van Piens Planner, een bijzondere gezinsagenda..

In 2014 ben ik gestart met de opleiding ‘Levenscounselor’ aan het Levenscollege©
Een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar gediplomeerd counselor, en tevens heb ik opleidingen Reiki en Healing afgerond. En ben ik, zoals een van mijn cliënten een keer liefkozend zei ‘Hartscoach’. En die naam voelde zo goed, dat dat de naam van mijn praktijk is geworden.....​

Mijn leven bleek een zelfgekozen aaneenschakeling van begeleidingen, oefeningen en instrumenten, waarmee ik mezelf weer terugvond, en ben geworden wie ik eigenlijk al was. Dát is precies waarom ik als Hartscoach zo veel mogelijk mensen verwelkom; om exact dát met elkaar te ervaren. 

Hartscoach Pien van Lambaart
Pien van Lambaart

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.