Gezondheid Shiatsu Therapie

Hara-Yoga-Shiatsu lessen, workshops en behandelingen.
Haarlem

HARA-YOGA-SHIATSU
Shiatsu is Japanse drukpuntmassage, gebaseerd op Chinese geneeskunst.

Shiatsu richt zich op het wegnemen van energieblokkades, het toevoegen van nieuwe energie en het laten stromen van de energie naar de plek waar het nodig is. Door het toepassen van verschillende druktechnieken op drukgevoelige punten op reflexzones en meridianen wordt de energiedoorstroming naar en tussen de organen onderling bevorderd. Deze krijgen nieuwe energie, terwijl elders energieknopen worden opgelost. Zodoende wordt de natuurlijke energiebalans en daarmee de gezondheid hersteld en bevorderd.

HARA-YOGA-SHIATSU onderscheidt zich voor de beoefenaar enerzijds door het beoefenen van HARA-YOGA, waarmee we de HARA, onze interne energiebron, versterken en gericht hier vanuit leren werken, anderzijds door het toepassen van de HOKONDO shiatsu stijl.
Kijk op de site ook bij HARA-YOGA.

De HOKONDO SHIATSU STIJL is toepasbaar in het dagelijks leven. We leren hierin het hele lichaam te behandelen in één ritmische Shiatsu-massage. WERVELKOLOMMASSAGE, welke hier een onderdeel van is, corrigeert op een zachte manier de wervelkolom en heeft een regulerend effect op het centrale zenuwstelsel. Al na enkele lessen kan je familie en vrienden helpen op een diep niveau te ontspannen en zorgen voor vernieuwde energie.

SHIATSU is een krachtige geneeskunst. Lichaam en Geest worden versterkt; Levenskracht groeit.

Hokondo
Machteld Mager

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.