Persoonlijke groei Vrouwenspiritualiteit

Feminine Yoga - laat je lichaam jouw waarheid spreken
Haarlem

Feminine Yoga lessen zijn alleen voor vrouwen, want volledig afgestemd op bouw en behoeften van het vrouwelijk lichaam. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat vrouwen zich stevig verbinden met hun eigen lichaam, innerlijk weten en eigen verlangen (verticale verbinding) voordat ze dit in de buitenwereld doen (horizontale verbinding). Feminine Yoga ondersteunt je daarbij. 
Mijn lessen Feminine Yoga zijn gelieerd aan de maanfasen: de Nieuwe Maan les heeft een volkomen andere energie dan de Volle Maan les. Het is daarom aan te raden om minimaal 1x de volledige reeks van 4 lessen te volgen voordat je werkelijk besluit of deze yoga-vorm iets voor jou is.

 

Biografie / Over Evelien de Bruijn

Als puber begon ik op eigen houtje met yoga. In mijn studietijd volgde ik mijn eerste lessen hatha en van daaruit begon ik te groeien en experimenteren met bewegingsvormen: vele vormen van dans, t'ai chi, yoga, healing tao en lichaamswerk voor vrouwen. 

Sinds 2003 ben ik alleenstaande moeder van een dochter. Dat betekende keuzes maken, want werken als managementondersteuner alléén gaf maar beperkt voldoening. Na twee keer letterlijk flink onderuitgaan (hersenschuddingen) ontdekte ik tijdens mjin herstelperiode DRU Yoga, waarin ik uit bijna alles wat ik eerder gedaan had terugvond. Ik meldde me direct aan voor de docentenopleiding, die ik in 2018 heb afgerond. 

Hoe dieper ik in de DRU duik, hoe meer ik geboeid raak door de transformerende mogelijkheden die het biedt.
Niet voor niets was het motto van 40 jaar DRU in 2018: ‘Transform the world by giving people the tools to transform themselves’. Indachtig het motto van Gandhi: “Be the change you want to see in the world”. DRU Yoga is er voor iedereen.

  • In 2018 volgde ik bij Devashi Shakti een teacher training voor yoga specifiek afgestemd op het vrouwenlichaam. In 2019 begin ik met het aanbieden van deze stijl.

Praktische spiritualiteit, daar hou ik van. En prachtig om daar via het doorgeven van de DRU Yoga en Feminine Yoga mijn eigen steentje aan te mogen bijdragen.

Zachtinjekracht - Feminine Yoga en DRU Yoga
Evelien de Bruijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: