Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Inzicht in gezin, opvoeding & relatie dmv Tafelopstellingen
Haarlem

Voel je je niet gezien of gehoord? Bots je met je kinderen? Kom je in je leven steeds dezelfde thema's tegen? Lukt het je niet bepaalde patronen te doorbreken? Voel je meer angst, verdriet of boosheid bij je situatie dan je zou verwachten?

Een tafelopstelling met poppetjes of met matjes op de grond kan dan helpen om je meer inzicht te geven. Het is een laagdrempelige vorm van familieopstellingen. Een familieopstelling is een visuele weergave van jouw gezin van herkomst.

Onze familie en onze voorouders spelen een veel grotere rol in ons leven dan we vaak beseffen. Een coachvraag kan geplaatst worden in de context van het familieverhaal. Het probleem verschuift daardoor van knelpunt naar inzicht. Patronen en rollen worden helder en jouw vraag kun je vanuit een nieuw, meer energetisch perspectief bekijken.

Biografie / Over Martine Reineke

In mijn praktijk kan je terecht voor individuele-, relatie- en gezinscoaching.

Als onafhankelijke buitenstaander werk ik samen met jou/jullie aan een persoonlijk doel of hulpvraag. Ik neem veel levenservaring mee in mijn werk, ervaring die ik met liefde doorgeef. Mijn kinderen zijn, naast mijn vrienden en familie, mijn grote spiegels op het pad van the school of life.

  • Cliënten omschrijven mijn aanpak als betrokken, liefdevol en met humor. Vooral dat laatste is belangrijk: humor brengt lichtheid en geeft een opening om dingen net even op een andere wijze te ervaren.

Als mens en moeder in een eenoudergezin met drie kinderen (waarvan eentje inmiddels uit huis) ben ik mij er bijna dagelijks van bewust hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn, je te verbinden en niet te oordelen. Je weet tenslotte nooit helemaal wat er in iemand om gaat en wat zijn of haar verhaal is. Elk verhaal mag er zijn en mag gehoord worden.

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: