Persoonlijke groei Coaching - Relatiecoaching

Jullie relatie is de basis van het gezin
Haarlem

Een relatie verandert als er kinderen komen, je krijgt er een rol bij (ouder) en een taak bij (opvoeden). Je wordt geconfronteerd met je eigen opvoeding die kan botsen met die van je partner. Ook spiegelen kinderen de relatie van hun ouders.

  • Hebben jullie het gevoel elkaar kwijt te raken in de hectiek van het leven?
  • Begrijp je elkaar niet meer?
  • Zit één van jullie in een uitdagende fase van zijn/haar leven wat zijn weerslag heeft op jullie relatie en gezin?
  • Zijn er continu discussies over de opvoeding?

Als relatie- en gezinscoach richt ik mij o.a. op de onderlinge communicatie: wat wordt er gezegd, op wat voor wijze gebeurt dit en wat wordt niet benoemd? Binnen een veilige omgeving stimuleer ik jullie elkaar op positieve manier te prikkelen en uit te dagen om zo de verbinding met jezelf en elkaar te herstellen. Mijn overtuiging is dat in elke crisis een enorme potentie zit. Een kans tot groei, ontwikkeling en verdieping, zowel individueel als relationeel.

Met o.a. familieopstellingen-op-tafel (met poppetjes) worden jullie je bewust van de onderlinge dynamieken, van nu en vroeger. Deze inzichten helpen bij het doorbreken van een negatieve spiraal. Mijn werkwijze is intuïtief, liefdevol, helder en met humor. Vooral dat laatste is van belang: dat houdt het luchtig.

Biografie / Over Martine Reineke

In mijn praktijk kan je terecht voor individuele-, relatie- en gezinscoaching.

Als onafhankelijke buitenstaander werk ik samen met jou/jullie aan een persoonlijk doel of hulpvraag. Ik neem veel levenservaring mee in mijn werk, ervaring die ik met liefde doorgeef. Mijn kinderen zijn, naast mijn vrienden en familie, mijn grote spiegels op het pad van the school of life.

  • Cliënten omschrijven mijn aanpak als betrokken, liefdevol en met humor. Vooral dat laatste is belangrijk: humor brengt lichtheid en geeft een opening om dingen net even op een andere wijze te ervaren.

Als mens en moeder in een eenoudergezin met drie kinderen (waarvan eentje inmiddels uit huis) ben ik mij er bijna dagelijks van bewust hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn, je te verbinden en niet te oordelen. Je weet tenslotte nooit helemaal wat er in iemand om gaat en wat zijn of haar verhaal is. Elk verhaal mag er zijn en mag gehoord worden.

Gezinscoach Haarlem
Martine Reineke

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: