Persoonlijke groei Reizen & Vakanties

Snorkelen met wilde dolfijnen, persoonlijke ontwikkeling en verbinding.
Haarlem

Voel de energie van de wilde dolfijnen in een week die draait om jou, om compleet bij te komen en op te laden.

Snorkelen tussen tientallen wilde spinner dolfijnen raakt je echt diep. Je voelt tot in iedere cel dat je leeft, en word je bewust van de schoonheid van alles. Aan boord is er voldoende ruimte en tijd voor jou. Om te lezen, te zonnen, te genieten. Om te lachen, te verbinden, en mooie gesprekken aan te gaan over wat er dan ook op komt.

Dit alles onder leiding van twee Levenscounselors die hun intuïtie en mediumschap, gecombineerd met veel humor, graag inzetten om je verder te helpen met dat wat je nodig hebt. Maar ook de gasten aan boord hebben talenten, er is genoeg tijd om van elkaar te leren en te kijken waar je elkaar verder mee kan helpen. Misschien wil je niets van dit alles en gewoon genieten, dan is dat ook helemaal goed. Deze week draait om jou!

Biografie / Over Pitta Lanzing

Ik ben Pitta Lanzing, oprichtster van Nammu Travels, en Levenscounselor, Vitaliteitscoach, technisch looptrainer en van origine directie secretaresse.

Na jaren in het bedrijfsleven mensen ondersteund te hebben ben ik het spirituele pad op gegaan en volg ik mijn absolute passie bij het coachen, ondersteunen en begeleiden van mensen op alle vlakken. Toen ik zelf een week ging snorkelen met wilde dolfijnen wist ik meteen: dát is het! In zo'n week, waarin je echt helemaal weg bent van alles, heb je de tijd en ruimte om (nieuwe) inzichten diep tot je te laten doordringen, kan je weer voelen wie je ook alweer bent en waar je blij van wordt en wat er schuurt.

Mijn overtuiging is dat dit zo veel meer voor mensen kan doen dan het er in je dagelijks leven een beetje naast te moeten uitvogelen. Juist de energie van de dolfijnen, de schitterende omgeving en liefdevolle mensen laten de zwaarte er wel zijn, maar niet de overhand krijgen. De luchtigheid, vrolijkheid en speelse aanpak zorgen ervoor dat je compleet opgeladen en uitgerust weer naar huis gaat.

We zijn er voor elkaar, zonder oordeel, zonder verwachtingen, we zijn gewoon, maar dan wel op een heerlijke plek!

Nammu Travels
Pitta Lanzing

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: