Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Human Design - Burn-out
Haarlem

Jezelf zijn en leven en werken vanuit Hart en Ziel, dat is mijn missie. Het Human Design Systeem, waar ik al 22 jaar mee werk, geeft je een mooie routekaart om de weg naar jezelf terug te vinden en is een belangrijk onderdeel van mijn coaching.

DE SPIRIT ORIGIN METHODE
De Spirit Origin Methode is een optelsom van de kennis en ervaring die ik in mijn  leven heb opgedaan. De 5 verschillende invalshoeken zijn: Human Design, de Ziel, Bewustzijn, Wetenschap en Ervaring. De Methode helpt jou om beter in je kracht te komen staan zodat je bewuste keuzes kunt maken in je leven, je werk en omgang met anderen. 

Jij staat centraal
Wat jij nodig hebt is afhankelijk van jouw behoeftes en omstandigheden. Ik kijk vanuit de bovenstaande perspectieven naar jouw unieke persoon. De Spirit Origin Methode geeft je een dieper zelfinzicht en leidt tot zelfacceptatie. Het gevolg is dat je beter voor jezelf kunt opkomen, beter grenzen aan kunt geven en een nog betere versie van jezelf wordt. Kortom: het laat jou krachtig in het leven staan zodat je met hart en ziel kunt leven en werken!

Ik geef lezingen, readings, coaching en workshops en doe analyses voor de efficiency van teams. Mijn focus van de laatste periode is burn-out en langdurige stress. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Biografie / Over Roos Litjens

Hoe kun je jezelf zijn en dankbaar dat je hier op deze aarde leeft in deze turbulente tijden? Dat is mijn hele leven mijn zoektocht geweest. Verre van eenvoudig, in veel uitdagende situaties beland en bijzondere mensen ontmoet. Ik heb veel geleerd, vervolg mijn reis, leer nog iedere dag bij en word blij als ik mensen kan laten meegenieten van mijn ervaringen. 

"Ik herinner me dat ik als kind niks leukers vond dan wiskundige reeksen en puzzels oplossen. Altijd was ik weken vooruit met mijn huiswerk, van alles onderzoeken vond ik geweldig. Op de middelbare school had ik steevast een 9 voor wiskunde, maar ook voor gymnastiek. Uiteindelijk koos ik voor de dynamische Geologiestudie aan de Universiteit Leiden en volgde opleidingen bij de Hoge Raad voor Diamant en bij de Gemmological Association of Great Britain, voor mijn specialisatie tot edelsteenexpert. 

Na mijn afstuderen volgde een mooie carrière te beginnen bij een consultancybureau voor de olie-industrie en werkte ik in de computerindustrie voor Control Data. Dit was de interessante periode van de opkomst van de personal computer. Als edelsteenexpert heb ik jarenlang bij de Vakschool Schoonhoven gewerkt en goudsmeden en juweliers onderwezen en trainings- en advieswerk gedaan heb voor de sieradenindustrie.

Mijn nieuwsgierigheid en reislust kon ik in mijn vakanties o.a. botvieren in een opdracht voor de archeologische afdeling van de Sorbonne om in Irak onderzoek te doen naar schatten in 4000 jaar oude paleobabylonische graven.Ook heb ik een eigen juwelenmerk opgezet en verkocht ik onderzoekapparatuur aan de handel via mijn eigen bedrijf. Daarnaast is gezondheid ook een onderwerp wat mij na aan het hart ligt. Jarenlang heb ik mij verdiept in het effect van voeding op ons lichaam en geest en verkocht ik regenererende Chinese kruidenvoeding van Sunrider. Ik ben opgeleid in NLP, Enneagram en diverse mystieke tradities en meditatietechnieken.

Gaandeweg verschoof mijn belangstelling voor alle facetten van edelstenen naar de facetten van de mens en zijn plaats in het grotere geheel. 

In 1997 kwam ik gegeven mijn permanente behoefte om mijzelf en anderen te snappen in aanraking met het Human Design Systeem. Toen ik mijn eigen design zag wist ik: dit is het! Hier ga ik mij de rest van mijn leven op toeleggen. Later bleek dat hierin alles samenkwam voor mij. Zaken onderzoeken en uitvergroten, de onverwachte schoonheid ontdekken en blootleggen in combinatie met mijn liefde voor mensen en processen. Van onderzoek naar de kwaliteit van edelstenen naar de kwaliteiten en talenten van mensen! Voilà, de geboorte van Spirit Origin. Sinds 1997 actief!

Spirit Origin
Roos Litjens

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.