Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Bewust en Lekker verantwoord afvallen
Haarlem

Verantwoord afvallen door middel van lekker en bewust eten? Ik ben een BGN gecertificeerde gewichtsconsulent in Haarlem, en daarnaast chefkok. Ik wil je graag helpen met afvallen, in de vorm van begeleiding en coaching zonder shakes, pillen of dieet.

Ik help je met een nieuwe levensstijl, in de vorm van een aantal basisregels betreffende je voeding, menu’s op maat, het gehele traject met je voeding van het moment van inkoop tot het nuttigen daarvan. Ik kan je helpen in het bewuster inrichten van je leefomgeving, daarnaast beweging, het samen koken en daarbij de nodige tips.

  • Een afspraak maken is begrijpelijk al een hele stap, maar ik laat graag door middel van mijn kennis en kunde zien dat gezonde en bewuste voeding leuk, leerzaam en niet altijd kostbaar hoeft te zijn.

Mijn uiteindelijke doel in je begeleiding is een blijvend resultaat te kunnen creëren

Biografie / Over Anne E Zoutendijk

Van kinds af aan vond Anne Zoutendijk het al leuk om met voeding bezig te zijn. Vanaf haar 18e levensjaar begon ze aan haar koksopleiding en kwam ze met meerdere facetten van voeding in aanraking.

Al snel leerde ze in het koksvak, door onregelmatige werktijden, dat gezonde voeding een struikelklok kan zijn voor een gezond gewicht. Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van voeding. Er rusten vooral een hoop vooroordelen op gezoende voeding dat het kostbaar en niet haalbaar is en lastig is om thuis toe te passen.

Door middel van de fascinatie die Anne heeft voor koken wil ze graag overbrengen hoe leuk en makkelijk gezonde voeding kan zijn.

Bewust en Lekker
Anne E Zoutendijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: