Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Hormoonconsulent & Voedingsdeskundige Haarlem en Heemstede
Haarlem

In mijn praktijk help ik vrouwen om hun ideale gewicht en optimale vitaliteit te bereiken door de hormoonhuishouding in balans te brengen. Als Hormoonconsulent & Voedingsdeskundige mocht ik al veel vrouwen begeleiden naar een energieker, lichter en daarmee leuker leven!

Aan de hand van een uitgebreide anamnese en hormonale analyse geef ik een passend en persoonlijk leefstijladvies. Hierbij houd ik rekening met voeding, beweging, slaap, ontspanning en voedingssupplementen. Voor mijn cliënten maak ik graag een praktische vertaalslag naar gezond leven op een gemakkelijke manier. Je hoeft echt niet de hele dag sla te eten!;)

Verder zijn de 3 P's kenmerkend voor mijn aanpak:
- Een praktische vertaalslag naar gezond(er) leven
- Vanuit een positieve benadering
- Met een persoonlijk advies     

Dus struggle jij met vermoeidheid? Vind je het lastig om op eigen houtje af te vallen? Ben je nog niet zwanger en had je gehoopt dat dit sneller zou gaan? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en misschien kan ik jou ook naar een vitaler leven helpen!

Waarvoor kun je bij mij terecht?:

  • Gewicht verliezen
  • Overgangsklachten
  • Darmklachten (Prikkelbare Darm Syndroom)
  • Menstruatieproblemen & PCOS
  • Vermoeidheid
  • Bijnieruitputting en burn-out verschijnselen
  • Trage schildklierwerking (Hashimoto)

Ook bedrijven kunnen bij mij terecht voor individuele trajecten, workshops en lezingen! Neem contact met mij op voor meer informatie en/of voor een offerte.

Biografie / Over Marjon Kok

Ik ben opgegroeid met melk is goed voor elk, zondag patatdag, boterhammen, aardappelen/groenten/vlees en af en toe een pakje of zakje. Niet per se gezond, niet per se heel ongezond. Totdat ik vanaf mijn 16de steeds meer last kreeg van ‘vage’ klachten als hoofdpijn, buikpijn en vermoeidheid. De huisarts kon niets alarmerends vinden (gelukkig), maar het is natuurlijk niet fijn om je niet fit te voelen.

Toen ik het boek ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig’ van Amber Albarda las ging er een wereld voor mij open. Ik las hoe ons lichaam reageert op verschillende voedingsstoffen én dat je dus ziek kunt worden van voeding dat ons lichaam niet herkent. Ik ontdekte dat je zelfs met kleine aanpassingen grote gezondheidsvoordelen kunt bereiken. Met vallen en opstaan, en met behulp van kookboeken (ik ben geen keukenprinses;) ), leerde ik om puur te koken zonder pakjes en zakjes. Maar niet alleen voeding, ook beweging, slaap en ontspanning zijn zeer belangrijke peilers zijn voor het bereiken van een optimale hormoonhuishouding en gezondheid.

Ik volgde de opleiding tot Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Therapeut, Trainer Hormoonfactor en Medische Basiskennis. De opleidingen heb ik met diploma afgerond waardoor ik nu voldoende kennis in huis heb om in mijn eigen praktijk vrouwen succesvol te begeleiden.

Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om zo veel mogelijk te leren. Want mijn lichaam is niet alleen mijn huis, het is ook mijn passie. Ik gun het iedereen om lekker in je vel te zitten en om te genieten van het leven!

Praktijk Marjon Kok
Marjon Kok

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: