Persoonlijke groei Dans & Beweging

Danscoaching door middel van vrije dans
Haarlem

Bij danscoaching kom je letterlijk in beweging en ga je doormiddel van vrije dans op onderzoek uit.

Danscoaching is een holistische vorm van coachen waarbij je doormiddel van vrije dans op onderzoek uitgaat, je komt letterlijk in beweging. Het zijn geen moeilijke pasjes maar puur dat wat jouw lichaam je ingeeft. Danscoaching is zowel individueel als in een groep mogelijk. Bij individuele danscoaching ga je aan het werk met dat wat jij in beweging wilt zetten. Zo helpt het bij het beter leren herkennen van jouw grenzen, meer zelfvertrouwen of beter naar jouw lichaam luisteren.

Waarom danscoaching

  • Als je danst kom je in verbinding met jouw lijf en alles wat daarbinnen leeft. 
  • Daarmee is jouw lichaam aan het woord en zullen zaken veel duidelijker worden.
  • Door op jouw eigen manier te dansen zal dat wat jij in je hebt volledig kunnen stromen en leer je dit ten volste naar buiten te brengen.
  • Op die manier leer je vertrouwen op jouw lijf en meer vanuit jouw gevoel te gaan leven.

Voor wie is danscoaching
Danscoaching in uitermate geschikt voor iedereen boven de 18 jaar die meer vanuit het gevoel en verbinding met het lichaam wilt leven. Voor wie graag eens op een andere manier op onderzoek uit gaat of behoefte heeft aan meer verdieping. Danservaring is niet nodig. Zoals eerder beschreven is danscoaching zowel individueel mogelijk als in groepsverband. Zo kan je met jouw team een danscoachworkshop aanvragen met een door jullie zelf ingebracht thema of kan je deelnemen aan een van de open insch

Danscoaching is toe te passen op alle levensgebieden en zet dat wat jij in beweging wilt brengen kracht bij. Uiteraard is de danscoaching te combineren met reguliere coaching.

We kijken samen welk aanbod het beste bij jou aansluit.

Biografie / Over Mariëlle Peerenboom

7 jaar was ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige maar in februari 2018 besloot ik mij volledig te richten op het coachen en danscoachen.

In de opleiding tot danscoach wist ik dat er geen betere manier voor mij kon bestaan dan mensen op deze manier te gaan helpen. Tijdens de opleiding kwam het dansende kind in mij weer naar boven. Ik durfde mij meer te laten zien, mijn spontane en vrolijke kant te laten stralen. Ik leerde mijn eigen grenzen erkennen en mijn lijf mij te laten vertellen wat er goed voor me is.

En zo besloot ik in februari 2018 na de geboorte van mijn dochter te stoppen met mijn werk als verpleegkundige en te gaan werken vanuit mijn hart en mijn liefde voor de menselijke ontwikkeling en dans gecombineerd neer te gaan zetten. 

Beweeg je verder
Mariëlle Peerenboom

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: