Duurzaamheid Financiële dienstverlening

Denken aan de toekomst is belangrijk
Haarlem

Adstranimo is een administratiekantoor in Haarlem. Dit houdt in dat wij financiële- en salarisadministraties voeren, jaarrekeningen opstellen, aangiften BTW, VPB en IB verzorgen. Daarnaast adviseren wij op administratief en fiscaal vlak.

Enkele voorbeelden van wat we voor jou kunnen betekenen:

  • meekijken met je financiën om te helpen bij te nemen beslissingen.
  • helpen bij de verplichtingen die je hebt bij de belastingdienst.
  • je administratie voeren of kunnen meekijken als je het liever zelf wil doen.
  • salarisadministraties verzorgen.

De uitdaging voor ons is het inzichtelijk maken van de brij aan informatie die uit de administratie voortkomt. Het leuke daarbij is het uit handen nemen van de zorgen rondom de administratie. Dit kan een volledige administratie zijn of alleen een aangifte inkomstenbelasting. 

De naam ADSTRANIMO
Tijdens het hardlopen komen de beste ideeën naar boven. Lopend in 2018, ineens was Adstranimo daar, een soort anagram van administratie en animo. De naam lijkt moeilijk, maar het is maar een naam het gaat om jullie verhaal.

Biografie / Over Casper Gorgels

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HES in Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt bij een detacheringsbureau waar ik zelfstandig de financiële boekhouding op poten heb gezet en meerdere salarisadministraties heb gevoerd.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij een middelgroot belasting- en advieskantoor waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik heb onder andere voor meerdere klanten de financiële afwikkeling rondom hun administratievoering opgepakt verzorgt. Daarnaast heb ik advies verzorgd verzorgt rondom zaken de spelen in het heden en de toekomst.

In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om bij Administratiekantoor Rolf van der Horst in dienst te treden. Bij aanvang van het dienstverband is het altijd het idee geweest om het toen al bestaande Administratiekantoor over te nemen. Per 1 januari 2019 is de overname werkelijkheid geworden en is Adstranimo ontstaan.   

In alle voorgaande werkzaamheden is voor mij steeds de sleutel om begrijpelijk te maken wat er zich zoal afspeelt, om voor ieder uniek geval toch een passende oplossing te zoeken en te bouwen aan de vertrouwensrelatie.

Tot slot vind ik rust in mijn hardlopen, deze rust neem ik mee naar mijn werk. Daarnaast vind ik als ontspanning het heerlijk om games te spelen, vanuit deze hobby leer ik creatief omgaan met verschillende situaties wat helpt wanneer ik op het werk out of the box moet denken.

Adstranimo
Casper Gorgels

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.