Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

ACT coaching & inbalansmethode ®
Haarlem / Driehuis

Acceptence and Commitment Therapy: ACT

Verstrikt in gedachten, je voelt je gevangen? Slaaptekort, stress, angst, of ernstige ziekte? Moeite met stoppen met roken, drank, drugs? Hulp bij ‘menselijke’ problemen waar je mee worstelt en die je tegenhouden om een volgende stap te nemen in je bedrijf, je relatie, in het gezin, je carriëre of in je persoonlijke groei ….?  Het is de hoogste tijd en we vinden samen de juiste weg.

En, zoals E.Tolle al heeft geschreven:  If not now..... When?

Messy Mind biedt jou:

  • ‘One on one’ sessies, voor inzichten op basis van Mindfulness en Acceptance therapie (ACT, MBSR en MBCT). Samen actief (!) aan de slag, om op een ontspannen manier met nieuwe inzichten, grip op je leven te krijgen.
  • Lifecoach: Wie ben je, wat wil je en wat kan je. Je leven, relatie en werk in balans om dáár te komen waar je wil zijn!
  • Wandelcoaching: Een wandeling door het bos en je gedachten. Biedt in korte tijd verassend veel rust, inzichten en ruimte om weer verder te kunnen.
  • Ondernemerscoaching: Sparren op nivo, over blinde vlekken, briljante ideeën, kansen en bedreigingen voor zaak en privé
  • Workshops en retreats: ME-TIME ! om met elkaar te ervaren hoe leuk het is om je zintuigen te prikkelen, te ontspannen en te ontdekken hoe lichaam en geest hierin samenwerken... Met lekker eten, Tai-Chi, MBSR, ACT en de InBalansMethode onthaasten op mooie plekken...

Biografie / Over Reinier Waardenburg

Sinds 1964 op de aardbol en heb tot nog toe  een roerig leven gehad. Ondernemer vanaf m’n 17e jaar..

Na een zware jeugd, lastige studie, verlies van dierbaren en harde levenslessen heb ik een pad gekozen als recalcitrante biker,  kroegbaas, vechtersbaas, drugsverslaafde, muzikant en losbol. Hoge pieken en diepe dalen, vriendschappen en vechtscheidingen beleefd.. 

Via een Boeddhistisch klooster, ernstige ziekte en persoonlijke groei, geworden tot een serieuze ondernemer met meerdere bedrijven. Meerdere werknemers en veel stresssss : Tijd om nog iets vérder te groeien…Ik heb geleerd dat mindfullness niet zweverig hoeft te zijn, mannen óók Yoga kunnen doen en Tai-Chi je geest kan verrijken!

Na de opleiding ACT van Gijs Jansen en na vele workshops, seminars, retreats en cursussen geleerd om van overleven, ‘LEVEN’ te maken.. 

Ik zou liegen als ik zeg dat ik van die ‘alter ego’s’ niets meer in me heb; Integendeel! Ze zijn mijn verleden, of ‘rugzak’ als je wilt, en ze zijn me dierbaar en hebben me heel veel geleerd. Vooral om alles in het juiste perspectief te zien en te beseffen dat je ZELF de sleutel hebt om de deur naar de toekomst te openen!!

Wellicht komen we samen in de richting van jouw doel!. Ik ben eerlijk, open en durf te benoemen om samen -relaxed- verder te komen.

Messy-mind
Reinier Waardenburg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.