Persoonlijke groei Regressie- en reïncarnatietherapie

Boek ' Van Wonden naar Wonderen' - hoe je je hart opent naar een vreugdevol leven
Schoorl

Inzicht in jouw trauma’s opent jouw hart naar een vreugdevol leven. Deze therapy blijkt voor vele mensen een belangrijk puzzelstukje te zijn om zich te ontdoen van oude ballast en weer tot groei en bloei te komen.

Eye-openers therapy kan daarom vast iets voor jou zijn! Met deze therapie kun je namelijk in korte tijd verlost raken van dat wat jou keer op keer in conflict brengt met jezelf en met anderen. Zowel psychische als lichamelijke klachten hebben bijna altijd hun oorsprong in trauma`s die ons of onze familieleden ooit overkomen zijn.

  • Een trauma is een schokkende gebeurtenis die je niet hebt kunnen verwerken en die zich daarom blijft opdringen.
  • Zolang je de pijn nog niet hebt kunnen of willen voelen, zal je (onbewust) de ervaring in een of andere vorm opnieuw opzoeken.
  • Wat ooit in de doofpot is weggestopt, wil gezien en gehoord worden.
  • Eye-openers therapy blijkt voor veel mensen, die vaak al jarenlang met heling en bewustwording bezig zijn, een belangrijk puzzelstukje te zijn om zich te ontdoen van oude ballast en weer tot groei en bloei te komen.

Hierdoor kun je lichter bepakt door het leven gaan. Eye-openers therapy geeft je een glasheldere kijk op jezelf. Je voelt wie je wezenlijk bent en wat je echt wilt.

Keer op keer blijkt in mijn praktijk: wat je al jaren zocht, ligt al die tijd als een kostbare diamant in jezelf verborgen! Dat is immers waar ieder van ons ten diepste naar verlangt!

Biografie / Over Annelies Spaargaren

Ik ben Annelies Spaargaren en werk als heldervoelend, paragnostisch- en regressietherapeut sinds 1996 in mijn eigen praktijk
Eye-Openers te Schoorl.

Als voelend medium ben ik gezegend met het unieke vermogen om onverwerkte en bevroren emoties zoals bijvoorbeeld boosheid,
verdriet, wanhoop, machteloosheid e.d. zowel te voelen als te uiten. Om de pijn die samenhangt met het gemis aan liefde,
warmte en respect of waardering en erkenning niet te hoeven voelen, gaan we meestal op zoek naar vervulling ervan in de buitenwereld. Wat ooit in de doofpot is weggestopt, wil gezien en gehoord worden. Het bewandelen van de weg naar binnen blijkt daarom veel heilzamer. Ik voel me dankbaar en gezegend dat ik heel veel mensen geholpen heb hun levensenergie weer te laten stromen.

Om mensen daartoe te helpen heb ik een uniek en vernieuwend boek "Van Wonden naar Wonderen" geschreven.

Waar nodigt dit boek jou toe uit?

Mijn boek: “Van Wonden naar Wonderen” laat het licht schijnen op het levenspad van elk mens.
Hierdoor worden de patronen zichtbaar, waardoor je de rode draad in je leven ziet.
Het schrijven van het boek komt voort uit mijn verlangen om mijn ontdekkingen te delen met alle mensen, die net als ik,
met groei en bewustwording bezig zijn. Iedereen die dit boek leest, zal vol verwondering ontdekken dat er in onze wonden
vele wonderen verborgen liggen. het helpt je kwaliteiten te ontwikkelen om zo jouw leven zinvol te maken.
Daarmee kan dit baanbrekende boek de wegwijzer zijn die je wijst hoe je je eigen levenswijsheid aan jezelf cadeau kunt geven.

Waar bestaat dit boek uit?

Mijn verhelderende boek bevat een uitvoerige beschrijving van 26 Grondtrauma’s en 30 Oerwonden, die ten grondslag liggen
aan zowel psychische als lichamelijke klachten. Aan de hand van 26 voorbeeldverhalen uit mijn praktijk laat ik zien hoe deze
trauma’s en wonden ons levenspatroon beïnvloeden. Je kunt lezen hoe allerlei mensen zich vanuit volledige aanvaarding
van hun realiteit, meer konden openstellen voor het leven. Bovendien staat er ook een schat aan inspirerende
verhalen en gedichten in mijn boek, die allemaal door mijzelf geïllustreerd zijn.

Voor wie is dit boek bestemd?

Mijn werk en mijn boek zijn bestemd voor iedereen die verlangt naar bewustwording. Ik beschouw het boek tevens
als een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. We gaan naar de oorsprong van allerlei fysieke of emotionele
klachten en problemen. Hier kunnen mensen die in de hulpverlening werken veel aan hebben omdat je gelijk bij de kern, de essentie komt. Je kijkt naar de wortels van de wond in plaats van bezig te zijn met trekken aan het onkruid of het maaien van het gras, wat immers na een paar weken weer opnieuw de kop opsteekt en uitgroeit.

Ik nodig met dit boek jou uit allerlei beperkende overtuigingen op het spoor te komen en kwaliteiten te ontwikkelen om zo jouw leven zinvol te maken. Iedereen die bewust met dit boek aan de slag gaat, kan zich van de ballast die hem al zo lang hindert bevrijden. Wat een zegen zal dat zijn!

In die zin is het niet alleen voor therapeuten, maar ook voor anderen die met mensen werken, van belang. Ik denk aan verpleegsters, artsen, psychiaters, maar ook bijvoorbeeld leerkrachten, orthopedagogen etc.

Eye-openers
Annelies Spaargaren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: