Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Hoogstpersoonlijk in Talent Coaching voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkelingen
Santpoort

HPM Talent Coaching is er voor iedereen die op zoek is naar inzicht en ontwikkeling. Of je nu oud of jong bent, man, vrouw of bedrijf - met welke vraag of uitdaging je ook zit, ik help je een antwoord, een doel en motivatie te vinden.

Op de manier die bij jou past. Met aandacht en passie en altijd hoogst persoonlijk. Het is namelijk mijn overtuiging dat door talentcoaching en een oprecht positieve verbinding, jouw ideeën en gedachten op hun plaats vallen en er beweging komt.

Concreet betekent dit dat ik in een traject altijd op zoek ga naar de HPMe. Naar jouw rode draad in je leven. Het staat voor jouw persoonlijke waarden, jouw Why en het is waar jij 's ochtends je bed voor uit komt. Ben je nieuwsgierig naar jouw HPMe en wil je die woorden gaan geven in een traject? Je bent van harte welkom in Santpoort Noord!

  • Life coaching voor persoonlijke groei en verbinding met je jezelf
  • Loopbaancoaching voor groei in je functie door bewustwording van je keuzes en mogelijkheden, zodat je je in kan zetten als preventie voor uitval
  • Teamcoaching voor groei & ontwikkeling van gedrag en inzichten, gericht op samenwerking

Biografie / Over Miriam van der Zee

HPM dat is mijn bedrijf en dat ben ik. HPM staat voor Hoogst Persoonlijk Miriam. En zoals mijn bedrijfsnaam al doet vermoeden werk ik altijd hoogstpersoonlijk.

Mijn naam is Miriam van der Zee, geboren in april 1969 en geniet van het leven als moeder van een dochter van bijna 8, als levenspartner van mijn lief en als familiemens. 

Na diverse managementfuncties in de horeca ben ik het coachings- en trainingsvak ingegroeid en in 2004 voor mezelf begonnen met HPM. Via het horecaonderwijs, organisatieadvies en een coachopleiding ben ik in als loopbaancoach en jobcoach begonnen. In de periode van 2005 tot 2015 heb ik voor Kenwerk als trainer en coach gewerkt voor diverse projecten met aandacht voor communicatie, gedrag in algemene zin en uit onmacht in plaats van onwil.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik mij heb ontwikkeld als talentcoach voor persoonlijke lifecoaching en loopbaancoaching. Hierbij is het coachen vanuit HPMe de rode draad in mijn carrière. Dat is wat mij het meest raakt en verbindt met mijn waarden. Ik werk hierbij voor eigen opdrachtgevers en als freelancer met 2 landelijk opererende bureaus. 

Voor Bureau Streefkerk werk ik als loopbaancoach en voor BeauAvis werk ik als consultant coach in bedrijfsmaatschappelijke trajecten. In alle trajecten ben ik altijd intuïtief en pragmatisch, eerlijk en relativerend, oprecht en authentiek.

Het ontdekken van wat jou drijft wat je doet en waar jij blij van wordt is mijn uitgangspunt. Het benoemen van jouw waarden is hierbij de rode draad.

HPM Talent Coaching
Miriam van der Zee

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.