Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Authentiek Zichtbaar Online - Video Portret
Haarlem

Ik maak video's waarin ondernemers moeiteloos hun waarheid delen en gaan staan voor waar zij in geloven. Met het resultaat dat ze meer klanten aantrekken die echt bij hun passen!

Herken je dit? Als ondernemer die vanuit haar hart werkt, weet ik hoe lastig en kwetsbaar het is om jezelf echt in beeld te brengen. In een kennismakingsgesprekken kan ik gemakkelijk de kern kan overbrengen en voor een camera komt er weinig zinnigs uit me. Opeens lijkt mijn verhaal nog niet niet klaar om met de wereld gedeeld te worden. Terwijl ik zo graag veel mensen inspireer en ondersteun met authentiek en bewust leven en ondernemen!  

Ik interview ondernemers en kwam erachter dat ik een gave heb om mensen óók voor de camera te verbinden met hun waarheid. Uit de interviews maak samen ik, met een editor, korte video's waarin ondernemers zichtbaar wordt zoals zij écht Zijn, waardoor mensen werkelijk met je kennis maken nog voordat je ze persoonlijk hebt gesproken.

In mijn workshops en training zul je ervaren hoeveel waarde er in jouw werk en bezigheden aanwezig is en hoe je die op authentieke en makkelijke wijze kunt delen met je klanten. Een gegarandeerde eye-opener!

Bereik meer mensen met minder moeite en meer plezier: Contact Marjoy!

Biografie / Over Marja Godvliet

Ik begeleid ondernemers om vanuit hun hartsroeping zichtbaar te worden met zichzelf Zijn. 

De afgelopen vijf jaar heb ik ondernemerschap en bewustzijn op velerlei wijze onderzocht. Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd, 3 jaar lang maandelijkse workshops met gastsprekers gehost en 30+ diepte interviews over ondernemen vanuit vrouwelijke energie afgenomen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat iedereen een grote positieve impact kan hebben op de samenleving en omgeving. De enige voorwaarden zijn dat je je hart laat spreken en in actie komt om zichtbaar te worden.

Mijn verlangen naar diepe verbinding, passie voor video en voorliefde voor pioniers en ondernemers komen samen in mijn werk. Ik maak mezelf, en mijn klant, heel gelukkig door te delen hoe iemand straalt in gesprek over zijn/haar werk en zielsmissie. 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: