Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness & Compassie - De 8-weekse MBSR-Training, Workshops en Individuele Begeleiding
Haarlem

Of ik nu een training aan en groep geef of mensen individueel begeleid, het vertrekpunt in mijn begeleiding ligt altijd bij mindfulness en compassie.

De focus lig bij het met vriendelijkheid van binnen stil mogen worden, te proeven wat er hier en nu gaande is. Te mogen veranderen, waar dat mogelijk is. Anders te leren omgaan met de dingen die niet veranderbaar zijn. De eigen wijsheid hierin te ontwikkelen en vrij te worden.

Als trainer is het mijn doel om een ruimte van vertrouwen en wederzijds respect te creƫren. Waarin het met en van elkaar leren in een ontspannen sfeer mag plaatsvinden. Waarin nieuwe ervaringen opgedaan mogen worden. En waarin het geleerde een plaats krijgt in het leven van alledag.

Als coach heb ik respect voor de eigenheid van elk mens. Het geeft mij vreugde, je te ondersteunen bij de ontwikkeling van je eigen potentie. Je te mogen begeleiden bij het vinden van je eigen authentieke antwoorden op de vragen die bij je leven.

Als mens hebben de ups en downs in het leven mij geleerd, dat elke wolk ook een gouden randje heeft. Dat elke tegenslag, elk 'falen' ook kansen biedt voor een nieuw begin, een verandering ten goede. Ook al wordt dat vaak pas achteraf duidelijk.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.