Persoonlijke groei Winkels

Uit den Vreemde | Winkel-groothandel in new-age- yoga- meditatie-artikelen, YogiTea en superfoods
Haarlem

Uit den Vreemde is een import-exportbedrijf in Oosterse kunstnijverheid. Tevens verkoopt Uit den Vreemde momenteel een breed scala aan new-age, yoga- en meditatie artikelen en zijn zij sinds 2012 eigenaar van het trademark YogaStyles.

U kunt bij ons terecht voor leuke originele cadeautjes "uit den vreemde", maar ook voor exclusieve Oosterse kunstnijverheid. Wij bezitten de grootste collectie boeddha- en hindoebeelden van Nederland. 

Je ziet er o.a. : prachtige Thaise bronzen Boeddhabeelden, Tibetaansetempelkleden, verzilverde bronzen beelden uit Midden-Java, keramiek uit Lombok, Ganesha's uit India, indrukwekkende houtsnijwerken uit Bali , rituele gebruiksvoorwerpen en exclusieve gouden beelden uit Nepal. Ook vind je er leuke kleine hebbedingetjes zoals: doosjes van kamelenbeen uit India, diverse wierookbranders, eco-albums uit Bali, verschillende bijouxdozen, mineralen, ringen, kettingen, oorbellen. Kortom teveel om op te noemen. 

Voor de echte liefhebber en verzamelaar is Uit den Vreemde een aanrader. Wij heten U van harte welkom om eens vrijblijvend een bezoek te brengen aan een van onze winkels in de Kruisstraat 20 te Haarlem. en in de Hoofdstraat 172 te Santpoort-Noord

Uit den Vreemde
Ad Koops

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.