Duurzaamheid Bouwen en Wonen

Gezond wonen? Eco-Wise! [bouwbioloog]
Amsterdam

Gezond wonen?
Vrij van giftige stoffen en comfortabel? Duurzaam, energiezuinig en milieubewust? Hulp nodig met uw verbouwing? Allergieën of andere klachten als vermoeidheid en hoofdpijn? Eco-Wise: meet, analyseert, begeleidt, test, adviseert, zoekt uit, lost op en helpt u naar een gezonde woning.

Gezond slapen?
Fris en vitaal wakker worden? Uitgerust het bed uitstappen? Langer jong en gezond blijven? Blije baby’s en vrolijke kinderen? Detox je slaapkamer! Want een goede nachtrust is het belangrijkste voor herstel. Eco-Wise: helpt u naar een gezonde slaapkamer door onderzoek, advies en eenvoudige maatregelen.

Gezond werken?
Zonder elektrosmog en met een goede luchtkwaliteit? Geen Sickbuilding syndroom meer en tevreden medewerkers? Minder ziekteverzuim en een betere klanttevredenheid? Laat je werkplekken controleren op factoren als elektrosmog en de luchtkwaliteit. En verlaag zo het ziekteverzuim met 40%! Eco-Wise: helpt je naar een gezonde werkplek door onderzoek, advies en eenvoudige maatregelen.

Wilt u informatie over:

- gezonde materiaalkeuze
- duurzame energie
- (ver)bouwadvies
- vocht- en schimmelproblemen
- reparatie lekkende kelder
- een elektrosmog meting
- binnenluchtmeting (schimmels, bacteriën, chemische stoffen)

Neem contact op via onze website!

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in onze modern tijd voedsel en het milieu de ziekteverwekkers zijn. Het enige milieu waar u zelf invloed op hebt en welke de meeste invloed heeft op uw gezondheid is het milieu in uw eigen huis. Het milieu begint thuis in de slaapkamer.

Gezond wonen? Eco-Wise! [bouwbioloog]
Pieter Hennipman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.