Welzijn Yoga

Yogastudio | va. 35 euro per maand heb je een abonnement | gratis proefles | try out 5 lessen 39 eur
Haarlem

Yogastudio in het centrum van Haarlem. Met meer dan 30 lessen kan je terecht voor relax vinyasa, strong vinyasa, hatha flow, yin, klankschalen, zwangerschapsyoga en kinderyoga. Proefles is gratis. Een maand uitproberen voor 39 euro, 5 lessen. We hebben verschillende abonnementen vanaf 35 euro per maand. 

Connect your body, mind & soul. 

Biografie / Over Lisette Bakker

"Na jaren ontwikkeling en uitdenken van een prachtig idee, is House of Sukha ontstaan. Mijn grootste uitdaging is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga en meditatie zijn mooie sleutels voor het verbinden met jezelf, en de wereld om je heen. Voel je welkom!"

Lisette Bakker (1981) is de founder van House of Sukha. Lisette woont samen met Geert en kinderen in Haarlem. Zij is 300 Registered Yoga Teacher (Vinyasa & Yin) yogadocent, Birthlight gecertificeerd Prenatal yogadocent, lifecoach (ATMA) en communicatiewetenschapper (masterdegree, UvA).

Ze is 10 jaar docent geweest bij de Hogeschool van Amsterdam, heeft gewerkt als PR & Marketing manager in lifestyle en mode. Lisette heeft een flinke dosis praktijkervaring in de communicatie, didactiek, coaching en organisatie. En bovenal een uitgesproken visie op wat yoga en meditatie kan doen voor ons allemaal. ​

" Yoga is meer dan esthetische houdingen. Het gaat om de functie van een houding en niet om hoe het eruit ziet. Het idee dat het gaat om de perfect ogende houding, past niet bij yoga. Dat schrikt mij, en ik denk velen met mij af. Het lijkt dat je lenig moet zijn, slank of een topconditie moet hebben. Yoga is zoveel meer dan dat!

Kortom, yoga is er voor ieder lichaam. Vandaar dat de Sukha Sutra'sde basisprincipes zijn van House of Sukha.", aldus Lisette.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.