Gezondheid Opleiding en Training

Hypnotherapie opleiding
Haarlem

Als voormalig tandarts en keuringsarts ben ik tevens werkzaam voor HypnoWorld opleidingen waarvan de opleidingslokatie gelegen is het Brabantse Boxmeer.

Zo ben ik mede verantwoordelijk voor de opleidingen medische hypnose en tandartshypnose. Beide opleidingen zijn bedoelt voor medische professionals zoals huisartsen, tandartsen, anesthesisten, medisch specialisten en verplegend personeel.

Ik ben ervan overtuigd dat de toepassing van hypnosetechnieken een weg zal gaan vinden in de reguliere geneeskunde. Niet alleen het prikkelbare darmsyndroom is hiervan een voorbeeld maar ook de successen in privé klinieken en bij tandartsen getuigen van de kracht van ons onderbewustzijn.

In dit kader ben ik graag bereidt voor het geven van lezingen aan scholen, universiteiten en andere organisaties. Op regelmatige basis geef ik workshops op mijn lokatie in Haarlem. Houdt de agenda in de gaten. Het zou leuk zijn om je daar eens te mogen ontmoeten.

Elders op deze website vind je meer informatie over mijn werkzaamheden als register hypnotherapeut in mijn eigen praktijk in Haarlem en Noordwijk.

Drs. Petra Visser, Register Hypnotherapeut

Biografie / Over Petra Visser

Ik heb een medische achtergrond die begon met mijn studie aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam). Na mijn studie heb ik o.a. gewerkt als tandarts en keuringsarts.

Na deze periode heb ik ervoor gekozen om me volledig in te zetten voor mijn gezin dat uit mijn man en drie kinderen bestaat. Nu de kinderen inmiddels opgegroeid zijn, heb ik in mijn werkzame leven een nieuwe, fantastische uitdaging gevonden in de vorm van directe hypnotherapie.

Ik ben register hypnotherapeut en werk in tegenstelling tot veel van mijn collega's niet met psychotherapie maar met directe hypnose. Vele clienten die mijn praktijk bezocht hebben zijn razend enthousiast over de behaalde resultaten. Kijk... en dat is nu net wat mij gelukkig maakt. Iedereen heeft recht op een fijn en gelukkig leven. Als ik hiertoe kan en mag bijdragen dan is mijn missie geslaagd.

Naast mijn werkzaamheden als register Hypnotherapeut ben ik werkzaam als docent medische hypnose en tandartshypnose voor HypnoWorld opleidingen.

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Haarlem
Petra Visser

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: