Gezondheid Hypnotherapie

Hypnotherapie Haarlem - HypnoseCentrum Nederland
Haarlem

Op zoek naar échte hypnose? Ik bied geen psychotherapie maar directe hypnotherapie, een snelle en effectieve behandelvorm in mijn praktijk in Haarlem. Directe hypnotherapie is een effectieve en snelle therapievorm waarbij soms al in één sessie resultaat behaald kan worden.

Als franchisenemer ben ik aangesloten bij het landelijke netwerk van HypnoseCentrum Nederland. Dit biedt mij de mogelijkheid om me te concentreren op datgene waar ik het best in ben, namelijk het helpen van kinderen en volwassenen met uiteenlopende problemen en klachten. Van stoppen met roken en afvallen tot het behandelen van angsten, depressieklachten, burn-out en pijnklachten.

Als geen ander begrijp ik dat een juiste keuze voor het maken van een behandelmethode moeilijk is. Heb jij een klacht of probleem? Laten we samen in een gratis oriënterend gesprek bekijken of er een oplossing mogelijk is. Op mijn webpagina kun je een gratis afspraak maken. Ben je er al uit, blader door mijn agenda en kies een voor jouw ideaal tijdstip. Liever in de avond een afspraak? Maak dan een afspraak in mijn praktijk in Noordwijk.

Ik verheug mij erop je te mogen ontmoeten.

Drs. Petra Visser, Register Hypnotherapeut

Biografie / Over Petra Visser

Ik heb een medische achtergrond die begon met mijn studie aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam). Na mijn studie heb ik o.a. gewerkt als tandarts en keuringsarts.

Na deze periode heb ik ervoor gekozen om me volledig in te zetten voor mijn gezin dat uit mijn man en drie kinderen bestaat. Nu de kinderen inmiddels opgegroeid zijn, heb ik in mijn werkzame leven een nieuwe, fantastische uitdaging gevonden in de vorm van directe hypnotherapie.

Ik ben register hypnotherapeut en werk in tegenstelling tot veel van mijn collega's niet met psychotherapie maar met directe hypnose. Vele clienten die mijn praktijk bezocht hebben zijn razend enthousiast over de behaalde resultaten. Kijk... en dat is nu net wat mij gelukkig maakt. Iedereen heeft recht op een fijn en gelukkig leven. Als ik hiertoe kan en mag bijdragen dan is mijn missie geslaagd.

Naast mijn werkzaamheden als register Hypnotherapeut ben ik werkzaam als docent medische hypnose en tandartshypnose voor HypnoWorld opleidingen.

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Haarlem
Petra Visser

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.