Persoonlijke groei Massage

Ademwerk, Massage, Lichaamsgerichte therapie, Koudetraining
Haarlem

Massage

In mijn praktijk bied ik verschillende massages aan:

  • holistische ontspanningsmassage
  • deep tissue massage
  • klachtgerichte massage

Vooraf stemmen we af welke massage het beste aansluit bij jouw behoefte, zodat jouw lichaam de aandacht krijgt die het nodig heeft. Op mijn website vind je meer informatie over de verschillende massages.

Lichaamsgerichte therapie

Naast massages geef ik lichaamsgerichte therapie. Hierin behandelen we niet enkel de symptomen, maar onderzoeken we wat er bij jou onder de oppervlakte leeft. De diepere oorzaak bestaat vaak uit spanning die voortkomt uit beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties. Door bewust de verbinding te maken met het lichaam kunnen deze stukken worden doorzien en doorvoeld. Dit proces geeft inzicht in wie je bent, leert je de signalen van je lichaam te herkennen en daar op een passende wijze voor te zorgen. Zodat jij vanuit ontspanning en kracht in het leven kan staan.

Ademwerk

De adem vertelt veel over hoe we in het leven staan. Ieder van ons heeft bepaalde ademhalingspatronen die verbonden zijn met de onderliggende spanning. Door hier bewust van te worden en hier meer ontspanning in te brengen, kunnen we letterlijk en figuurlijk meer ruimte en vrijheid ervaren. De adem is het krachtigste en meest eenvoudige hulpmiddel om lichaam en geest in balans te brengen en het contact met jezelf te herstellen.

Biografie / Over Minne van Woersem

Mijn naam is Minne van Woersem. Na een vierjarige opleiding tot holistisch massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam, ben ik in 2013 met mijn eigen praktijk begonnen.

De relatie tussen lichaam en geest heeft me altijd gefascineerd. Al van jongs af aan hield ik me bezig met meditatie. Na mijn eerdere studie Rechten heb ik twee maanden verbleven in een boeddhistisch klooster. De eenvoud en het leven vanuit bewuste aandacht hielpen me om meer te genieten van de kleine dingen in het leven. 

Dit vond ik minder in mijn werk als jurist, daarom heb ik dit pad op een gegeven moment losgelaten. Nu in mijn eigen massagepraktijk vind ik deze bezieling terug en kan ik tegelijkertijd iets voor anderen betekenen.

Het afgelopen jaar ben ik verder begonnen aan een opleiding tot analytisch therapeut aan de Jung Academie. Deze therapie richt zich op het integreren van onbewuste delen in jezelf en geeft inzicht in wat er onder de oppervlakte leeft. Een mooie verdieping die ik graag wil combineren met het huidige lichaamswerk. 

Naast mijn werk houd ik van sporten, dansen en ben ik graag in de natuur.

NatuurKracht
Minne van Woersem

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: